Elif: Η Ασουμάν ανακτά τις αισθήσεις της και το σκάει από το νοσοκομείο

Συντoνιστείτε στο Star για να δείτε τι θα συμβεί την Παρασκευή στις 17.30

Ο Βεϊσέλ βρίσκεται στο νοσοκομείο με την Αϊλά και βλέπει να μεταφέρουν μια κοπέλα, που του φαίνεται ότι είναι η Ασουμάν. Όμως στη συνέχεια  σκέφτεται πως αν η Ασουμάν είχε κάποιο πρόβλημα θα του το είχαν πει ο Ερκούτ ή η Γκόντζα.  Ο Γιουσούφ πηγαίνει για ψάρεμα με τη Μελέκ και την Ελίφ.  Η Ασουμάν ανακτά τις αισθήσεις της και η νοσοκόμα της λέει πως πρέπει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για τον τραυματισμό της. Η Ασουμάν σκέφτεται πως πρέπει να το σκάσει γιατί οι άντρες του Λατίφ μπορεί να τη βρουν. Έτσι φεύγει πριν έρθουν να τη δουν οι γιατροί.

Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, ο Ορχάν, μιλάει με τον Τζεβαχίρ. Τον κατηγορεί ότι μαχαίρωσε τον Γιουσούφ και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο δικαστήριο.  Ο Τζεβαχίρ του λέει πως είναι αθώος. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού αλλά εκείνη δεν απαντάει. Μετά καλεί τον Ουμίτ αλλά ούτε εκείνος του απαντάει. Ο Μουράτ φέρεται όμορφα στην Αϊλά. Προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση και η Αϊλά δεν ξέρι τι να σκεφθεί.  Ενώ ψαρεύουν ένα φωτογράφος πλησιάσει τον Γιουσούφ, τη Μελέκ και την Ελίφ και τους προτείνει να τους βγάλει μια φωτογραφία. Η Μελέκ λέει πως δεν είναι απαραίτητο αλλά η Ελίφ επιμένει να το κάνουν γιατί δεν θέλει να ξεχάσει αυτή την ωραία μέρα. Οι τρεις τους αισθάνονται σαν οικογένεια όταν βγάζουν τη φωτογραφία.

Ο Τζεβαχίρ εισβάλει στο σπίτι της Αρζού. Η Γκόντζα προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος θέλει να μιλήσει με τον Ουμίτ.  Του λέει πως η Αρζού του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και ο Ουμίτ του απαντάει πως δεν τον ενδιαφέρει. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως ο δικηγόρος τον κατηγορεί για τον τραυματισμό του Γιουσούφ και πως θέλει πίσω το απειλητικό γράμμα, που έστειλαν στην Αρζού γιατί είναι η απόδειξη της αθωότητάς του. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτησή τους.  Ο Ουμίτ διώχνει τον Τζεβαχίρ από το σπίτι και όταν φεύγει και εκείνος, η Γκόντζα ψάχνει παντού για να βρει το γράμμα.  Ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στη Λέιλα.

  Η Ασουμάν επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου για να δει την Ιντζί. Η Μελέκ καταλαβαίνει από τα μισόλογά της ότι κάτι την απασχολεί.  Η Ασουμάν είναι φοβισμένη επειδή ξέρει πως οι άντρες του Λατίφ την κυνηγάνε. Η Γκόντζα βρίσκει το γράμμα στο συρτάρι του Ουμίτ. Καθώς το κρατάει στα χέρια με τη σφαίρα, ο Ουμίτ την καλεί. Η οικογένεια Εμίρογλου επιφυλάσσει μια έκπληξη στον Γιουσούφ και του προτείνει να μείνει μόνιμα στο σπίτι μαζί τους.  Ο Γιουσούφ δεν ξέρει τι να πει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top