MasterChef: Ντέμη ή Τζον - Ποιος από τους δύο αποχώρησε;

Ευχαριστημένος ο δημιουργός του πιάτου από τους παίκτες

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν ο guest chef Δημήτρης Κοντόπουλος, του οποίου το πιάτο η Ντέμη και ο Τζον έπρεπε να αντιγράψουν σε μία ακόμα δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε ότι και τα δύο πιάτα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια, ενώ ότι η γεύση και των δύο παρασκευών ήταν πολύ κοντά στο πρωτότυπο τόνισε ο σεφ του οποίου το πιάτο αντέγραψαν. 

MasterChef 4: Για ποιον λόγο κατηγόρησε η Μάρλεν τον Ηρακλή;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έβαλε 9/10 στο πιάτο με το Νο1 που άνηκε στον Τζον. Την ίδια βαθμολογία του έδωσε κι ο Πάνος Ιωαννίδης. 9/10 έδωσε ο Δημήτρης Κοντόπουλος στο πιάτο αντιγραφής του Τζον, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του δίνει τον ίδιο βαθμό και τον παίκτη να παίρνει την ίδια βαθμολογία κι από τους τέσσερις.

Το πιάτο της Ντέμης ο Σωτήρης Κοντιζάς βαθμολόγησε με 8/10 αφού δεν του άρεσε η υφή στα νιόκι, αλλά κι η συνολική εμφάνιση. Με 7/10 βαθμολόγηση ο Πάνος Ιωαννίδης το πιάτο που γευστικά ήταν τέλειο, ωστόσο υπήρξαν κάποιες τεχνικές αστοχίες. 8/10 της έβαλε κι ο guest chef που εντυπωσιάστηκε με τη γεύση, ωστόσο δεν ήταν τόσο εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση. Τελευταίος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε κι αυτός στη Ντέμη 8/10.

Έτσι με 36 βαθμούς και τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο φετινό MasterChef, ο Τζον επέστρεψε στο σπίτι, με τη Ντέμη να αποχωρεί με βαθμολογία 31/40.

Μαριάννα για Μπέλλο: «Ο εγκέφαλος κάνει τον άνθρωπο και τον έχει μικρό»

«Δεν ευχαριστήθηκα που δεν μπορούσα να μαγειρέψω με την ψυχή μου, λόγω του ότι δεν μπορώ να μαγειρέψω ζωικά τόσο εύκολα» εξομολογήθηκε η vegan chef. Ο Πάνος Ιωαννίδης της εξομολογήθηκε ότι μετά τη γνωριμία τους πολλές φορές μπήκε στη λογική να μαγειρέψει vegan.

«Ας είναι στον τελικό ο Μπέλλος με το κορίτσι του και να τα μοιραστούν» είπε η Ντέμη φεύγοντας, κάνοντας πλάκα ότι αν δεν κερδίσει γυναία, του χρόνου θα αλλάξει… πρόσωπο και θα δηλώσει ξανά συμμετοχή!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top