Elif: Ο Ουμίτ δείχνει στην Αρζού το απειλητικό σημείωμα και τη σφαίρα

Συντονιστείτε στο Star για να δείτε όσα θα συμβούν την Τετάρτη 13/05

Η Ασουμάν πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ για να κάνει αίτηση για δουλειά, όπως συνεννοήθηκε με την Γκόντζα αλλά η ασφάλεια του κτιρίου τη διώχνει. Η Ασουμάν περιμένει τον Ερκούτ να βγει έξω και του λέει πως θα τον κάνει το πληρώσει αυτό στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα για το διαζύγιό τους.  Η Ελίφ έχει κάνει τις εργασίες της για το σχολείο, όχι όμως και η συμμαθήτρια της, η Τζέιντα. Δεν έχει internet στο σπίτι και δεν υπάρχει βιβλιοθήκη στο σχολείο.  Η δασκάλα τους έχει μια ιδέα για να γίνει βιβλιοθήκη στο σχολείο. 

Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει στη σοφίτα τον Γιουσούφ.   Ο γιατρός, που καλεί ο Ουμίτ στο σπίτι για να φροντίσει την πληγή της Αρζού, λέει πως πρέπει να αναφέρει το περιστατικό.  Ο Ουμίτ τον πληρώνει για να μη μιλήσει.  Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού γιατί την πυροβόλησαν και εκείνη του λέει πως έχει να κάνει με τα χρέη του πατέρα της. Ο Ουμίτ δεν την πιστεύει αλλά η Αρζού πονάει και δεν συνεχίζουν την κουβέντα.  Η Λεϊλά αποφασίζει να παλέψει για την αγάπη του Γιουσούφ.  Ο Τζεβαχίρ καταλαβαίνει πως οι άντρες, που μαχαίρωσαν τον Γιουσούφ, απειλούν την Αρζού. 

Ο Τζεβαχίρ αποφασίζει να μιλήσει με τον Ουμίτ για το θέμα αυτό και κανονίζουν να βρεθούν.  Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Ουμίτ και μιλούν για το παρελθόν. Ο Γιουσούφ πονάει και η Λεϊλά θέλει να τον βοηθήσει αλλά έρχεται η Μελέκ με το φάρμακό του. Η Λεϊλά ζηλεύει.  Ο Τζεβαχίρ παραδίδει το απειλητικό γράμμα και τη σφαίρα στον Ουμίτ και του λέει τα πάντα για τις προθέσεις της Αρζού.  Του επισημαίνει πως πρέπει να βρει τρόπο να τακτοποιήσει την κατάσταση γιατί αλλιώς είναι όλοι τους χαμένοι.  Η Αρζού εξακολουθεί να λέει ψέματα αλλά ο Ουμίτ της δείχνει το απειλητικό σημείωμα και τη σφαίρα. Το ψέμα της Αρζού έχει πια αποκαλυφθεί…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top