Ηρακλής: «Αν η Κατερίνα λέει ότι η Ντέμη έφαγε ζωική πρωτεϊνη την πιστεύω»

Όσα είπε ο πρώην παίκτης του MasterChef για την τελική δεκάδα

Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα σχετικά με την Ντέμη για το αν μέσα στο σπίτι του MasterChef έφαγε ζωικά σαλάμια και τυριά αν και έχει δηλώσει πως είναι vegan.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα, μία ημέρα πριν αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, δήλωσε: «Από την Ντέμη τι περιμένεις; Κατεβαίνω κάτω στις 3 η ώρα τη νύχτα και τη βρίσκω να τρώει σαλάμια και τυριά. Αλλά εδώ είμαστε vegan. Άμα κάνω και ανοίξω το στόμα μου, θα τους κάψω όλους».

MasterChef 4: Η σύζυγος της Ντέμης αποκαλύπτει αν όντως έτρωγε σαλάμια

Ο Ηρακλής μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ακούγοντας αυτά τα λόγια είχε σχολιάσει: «Τρώγαμε κάτι φυτικά σαλάμια με τη Ντέμη. Τα είχε στο σπίτι, αλλά τα έτρωγε αυτή, όχι εγώ. Ναι υπάρχουν και είχε η Ντέμη στο σπίτι τέτοια προϊόντα. Και τυριά φυτικά υπάρχουν στο σπίτι».

MasterChef: Τρώει η vegan Ντέμη σαλάμια και τυριά; Η απάντηση του Ηρακλή

Η Κατερίνα μετά την αποχώρησή της επέμεινε ότι η πρώην συμπαίκτριά της έφαγε ζωικά προϊόντα μπροστά στα μάτια της.

MasterChef- Η Κατερίνα επιμένει:«Η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια.Ήμουν μπροστά»


Θέση πάνω σε αυτό το ζήτημα πήρε για ακόμα μία φορά, ο Ηρακλής δηλώνοντας στους «Κου Κου»: «Δεν πιστεύω πως η Κατερίνα έχει κάποιο λόγο να πει ψέματα, δε θα έλεγε ψέματα. Εγω δεν ήμουν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή για να δω τι ακριβώς συνέβη. Για να πω την αλήθεια σε αυτό το κομμάτι θα πιστέψω την Κατερίνα, αν λέει ότι η Ντέμη έφαγε ζωική πρωτεΐνη. Πάντως, η παραγωγή είχε φροντίζει να μη μας λείψει τίποτα και να φέρει κάποια προϊόντα και στην Ντέμη. Εγώ δεν την είχα δει να τρώει ζωική πρωτεΐνη όσο ήμουν στο σπίτι».

Στη συνέχεια, ο Ηρακλής σχολίασε την τελική δεκάδα του MasterChef.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top