MasterChef 4: Η σύζυγος της Ντέμης αποκαλύπτει αν όντως έτρωγε σαλάμια

Τι απάντησε η Άλκηστις σε όσα ισχυρίστηκε η Κατερίνα για την Ντέμη

Μεγάλο σάλο προκάλεσε η δήλωση της Κατερίνας πως είδε την Ντέμη Γεωργίου, η οποία είναι βίγκαν, να τρώει ζωικά σαλάμια και τυριά μέσα στο σπίτι του MasterChef 4

MasterChef- Η Κατερίνα επιμένει:«Η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια.Ήμουν μπροστά»

«Από τη Ντέμη τι περιμένεις; Κατεβαίνω κάτω στις 3 η ώρα τη νύχτα και τη βρίσκω να τρώει σαλάμια και τυριά. Αλλά εδώ είμαστε βίγκαν. Άμα κάνω και ανοίξω το στόμα μου, θα τους κάψω όλους», είχε πει χαρακτηριστικά η η τελευταία αποχωρήσασα από τον διαγωνισμό μαγειρικής.
Απάντηση στον ισχυρισμό αυτό της Κατερίνας, έδωσε η σύζυγος της Ντέμης Γεωργίου, Άλκηστις, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiest ever 💚 Not enough 🤍 https://youtu.be/DZOQ6u47swA 🤍

A post shared by Ούτε να το Σκέφτεσαι (@alkistoula_m) on

 

MasterChef 4: Έγκλημα στο μαγειρικό Orient Express - Ποιος είναι ο ένοχος;

Η Άλκηστις υποστήριξε πως η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής είχε προμηθεύσει με φυτικό τυρί και σαλάμι, -καθώς και με όλα τα απαραίτητα φυτικά τρόφιμα τη βίγκαν σύζυγό της, Ντέμη και σε μία επίσκεψή της στο σπίτι του MasterChef τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς τα είχε δει και με τα μάτια της.

Ενώ πρόσθεσε ότι στις ομαδικές η διαγωνιζόμενη προφανώς και δοκίμαζε ζωικά τρόφιμα αλλά μετά τα έφτυνε, απλώς αυτό δε φαινόταν ξεκάθαρα στο μοντάζ.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top