Ελένη Μενεγάκη για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μου αρέσει που δεν κάνει τον ξερόλα»

Όσα είπε για την ψυχραιμία και την ταπεινότητα του πρωθυπουργού

Σπάνια μιλάει πολιτικά ή για τους πολιτικούς η Ελένη Μενεγάκη, όμως το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε μία εξαίρεση με αφορμή τα εγκωμιαστικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα από διεθνή Μέσα για τον κορωνοϊό, μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Τι απάντησε σε αιχμηρό μήνυμα που έλαβε στο Instagram της

«Ακούσαμε για άλλη μια φορά ότι ακόμη κι από το εξωτερικό, πέρα ότι όλο το μπράβο το παίρνει η Ελλάδα, σίγουρα πάνω από όλα οι επιστήμονες, γιατί αυτοί έχουν δώσει τη γραμμή, όμως αρκετές φορές πια ακούμε να δίνονται τα εύσημα και στον πρωθυπουργό» σημείωσε η παρουσιάστρια. Και ξεκαθάρισε: «Εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και για όσο θα είμαι ακόμη, έτσι θα συνεχίσω, δε θέλω να παίρνω καμία πολιτική θέση. Αλλά σαν χαρακτήρα, αυτό που βλέπω και εξαιρώ όλα τα υπόλοιπα, αυτό που βλέπω από έναν άνθρωπο που έχει τα ηνία της χώρας, δεν ξέρω πως το βιώνει μέσα του, αλλά έξω του δείχνει μια ψυχραιμία, μια ταπεινότητα, σέβεται αυτούς που πρέπει να σεβαστεί. Δηλαδή, με λίγα λόγια, θα το πω λαϊκά. Δεν κάνει τον ξερόλα εκεί που δεν είναι η δική του θέση. Πολύ μου αρέσει! Και ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που θέλουμε όλοι να αισθανόμαστε με έναν τρόπο μέσα στα προβλήματά μας ασφαλείς».

Στη συνέχεια τόνισε: «Και θυμάμαι λοιπόν μια κουβέντα που είχε πει ο πρωθυπουργός, πριν βγει πρωθυπουργός ή τη μέρα που βγήκε, τον ρώτησαν τι είναι αυτό που πιστεύει πως δεν μέτρησαν καλά και δεν υπολόγισαν πως θα βγει πρωθυπουργός. Είχε πει “Θεωρώ ότι οι πολιτικοί μου αντίπαλοι με έναν τρόπο με υποτιμούσαν”. Και αυτό έρχομαι να το θυμηθώ για άλλη μια φορά σήμερα γιατί δείχνει πολλά. Εγώ ξέρω ότι σήμερα αυτό που πρέπει να μας προσφέρει και να είναι μέσα στο λαό, είναι σωστό. Εμένα με νοιάζει αυτό που ζούμε τώρα και είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει σαν χώρα. Το θέμα αυτό δεν το αντιμετωπίζει κανείς κομματικά και έτσι πρέπει».

Ελένη Μενεγάκη: Το ψέμα που της είπε η Μαρίνα για τη Βαλέρια!

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στην άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού, στην πρόσφατη έκκληση της Άδας Σταματάτου με αφορμή τον αυτιστικό γιο της Γιάννη, η οποία ζήτησε την αξιολόγηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και λουτρού για τις «ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο», όπως είχε σημειώσει στη επιστολή της.

«Εμένα μου αρέσουν και οι γρήγορες ανθρώπινες αντιδράσεις, όπως η κυρία που είχε το παιδί που χρειαζόταν να κάνει το μπάνιο του. Μου άρεσε αυτή η άμεση αντιμετώπιση. Μου δείχνει ότι κάπου εδώ κοντά είσαι, δεν είσαι κάπου μακριά και μας βλέπεις. Μου αρέσει αυτό. Για τη φάση που περνάμε ξαναλέω και ξαναλέω πώς ό,τι είπα δεν έχει καμία σχέση με πολιτική και πολιτικά. Έχει να κάνει όμως σαν ένας άνθρωπος που ζω και έχω ανησυχίες, φόβου, αγωνίες, εξάρσεις, νεύρα, τις καλές μου στιγμές, τα έχω όλα» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top