Ιωάννης από MasterChef: «Ήταν επιλογή της Κατερίνας να είναι απομονωμένη»

Με ποιους συμπαίκτες του δέθηκε πιο πολύ;

Τον Ιωάννη από το MasterChef μέσω skype είχαν καλεσμένο το πρωί της Τρίτης οι «Κου Κου», μετά την αποχώρησή του από το MasterChef.

Ο εκκολαπτόμενος σεφ βρίσκεται πλέον στην Κύπρο και παρά τη στεναχώρια του που ήταν αυτός που έφυγε από το παιχνίδι, παραδέχτηκε πως η αγάπη των συμπαικτών του και του κόσμου τον κάνει να έχει μόνο θετικά συναισθήματα.

MasterChef 4: Η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννη μετά την αποχώρηση του

«Είμαι πάρα πολύ καλά μετά από όλη αυτήν την αγάπη που πήρα από τον κόσμο» είπε. «Πραγματικά ένιωσα την αγάπη από τους συμπαίκτες μου. Είναι παιδιά από τον διαγωνισμό που δεθήκαμε αρκετά όπως ο Γιώργος, ο Ηλίας και ο Μπέλλος» συμπλήρωσε.

Για τον Γιώργο είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί έχει βρεθεί σε μια δυσμενή θέση στο σπίτι μιας και ο ίδιος τον θεωρεί έναν γλυκό άνθρωπο και σκοπεύει να κάνει παρέα μαζί του και εκτός MasterChef. «Είναι ένα γλυκύτατο παιδί. Ήταν αδερφός στο σπίτι. Ήμασταν αρκετά κοντά» είπε.

Όσον αφορά με ποια άτομα δεν τα έβρισκε στο παιχνίδι ανέφερε την Κατερίνα, λέγοντας πως ήταν επιλογή της να αποκοπεί από τους υπόλοιπους, ωστόσο δεν της κράτησε ποτέ κακία. «Νομίζω ήταν καθαρά δικιά της επιλογή να είναι σε αυτό το σημείο» είπε για την πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη, συμπληρώνοντας: «Είναι δύσκολο να σαι συνεχώς επικριτικός με όλους».

Ανατροπή! Εκτός MasterChef ο Ιωάννης

Ως προς το γιατί δεν χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας, δήλωσε πως ήταν μια συνειδητή επιλογή του, καθώς δε θεωρούσε πως έπρεπε να βρεθεί στη θέση του κάποιος άλλος συμπαίκτης του. «Δε θα άξιζε κάποιο άλλο παιδί στη δικιά μου θέση», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top