Αναθάρρησε η Ελένη Μενεγάκη: «Θα ξεκινήσω με το λαμπερό μου χαμόγελο!»

Όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής της

Και πάλι το χαμόγελό της βρήκε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης, αυτό που της στέρησε η δυσάρεστη κατάσταση με τον κορωνοϊό

«Σήμερα είπα θα το ξεκινήσω όπως με θυμάστε. Με το λαμπρό μου χαμόγελο, με τα μάτια μου ζωντανά…» είπε στην έναρξη της εκπομπής της.

Με γάντια κι αποστάσεις ασφαλείας η Ελένη Μενεγάκη

Είπε πως είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και για την ίδια αφού το πρόγραμμα της εκπομπής πλέον δεν συμφωνεί με την ψυχαγωγική της ιδιότητα, ωστόσο είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις περιστάσεις χωρίς να χάσει το κέφι και την όρεξή της.

«Θέλω όταν σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση και χαρά. Αυτά που τόσα χρόνια κάνουμε μαζί», είπε.

Το μήνυμα και η δημόσια έκκληση της Ελένης Μενεγάκη για τον κορωνοϊό

Όσον αφορά τη μειωμένη δραστηριότητά της στα social media ανέφερε πως τον ελεύθερο χρόνο της προτιμά να τον περνά με τα παιδιά της, καθώς είναι μια δύσκολη περίοδος για εκείνα που είναι κλεισμένα στο σπίτι μη μπορώντας να κάνουν αυτά που θέλουν.

«Νομίζω ότι δε θα με παρακολουθείτε πια εμένα εύκολα στο Instagram. Προτιμώ τον χρόνο που έχω να τον περνάω με τα παιδιά μου, που όπως ο καθένας ζει μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός, γιατί τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα όλη μέρα σε ένα σπίτι, ε δεν είναι εύκολο... Έτσι δεν είναι; Να λέμε αλήθειες παιδιά. Να λέμε τις αλήθειες μας…», τόνισε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top