Με γάντια κι αποστάσεις ασφαλείας η Ελένη Μενεγάκη

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τον κορωνοϊό

Από τις λίγες ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές που βγήκαν ζωντανά στον «αέρα» ήταν και η «Ελένη»

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές φορώντας γάντια, με ελάχιστους συνεργάτες στο πάνελ της και σε απόσταση ασφαλείας.

Το μήνυμα και η δημόσια έκκληση της Ελένης Μενεγάκη για τον κορωνοϊό

Όπως είπε απευθυνόμενη στο κοινό: «Μέσα στο σαββατοκύριακο έγιναν πολλά πράγματα. Και οι υπόλοιποι είμαστε εδώ, αλλά έχουμε πει να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, γιατί πρέπει κι εμείς να ακολουθούμε τα μέτρα που μας λένε. Μεγάλο το πλατό, όλοι είναι εδώ, θα εναλλάσσουμε την παρέα μας, αλλά δεν θα στριμωχνόμαστε. Και για μας όλα αυτά είναι καινούρια. Αυτό που έχει σημασία είναι: είμαστε εδώ, δεν θέλουμε να χάσουμε το κέφι μας, βγαίνουμε με το σύνθημα που πρέπει να μείνει σε όλων μας τα μυαλά, Μένουμε Σπίτι. Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Εμείς είμαστε στη δουλειά, αλλά προσπαθούμε να κρατάμε ότι γίνεται περισσότερο, όσο μπορούμε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλά και να μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε. Το ζούμε μαζί».

Όσα αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη του Αντώνη Κανάκη!

«Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα είμαστε μια εκπομπή που θα κάνουμε γέλιο και πλάκα και θα περνάμε όπως περνούσαμε. Όμως θα είμαστε παρέα και θα είμαστε μαζί και σε αυτό», τόνισε η Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top