Elif: Ο Ερκούτ πιάνει τον Μουράτ να ψάχνει στα συρτάρια του γραφείου του!

Τη Δευτέρα δείτε ένα ακόμα επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Ο Γιουσούφ έρχεται στο βιβλιοπωλείο και πηγαίνει την Ελίφ στο σχολείο. Η Αλιγιέ είναι ευγνώμων αλλά νιώθει άβολα επειδή ο Γιουσούφ προσπαθεί σκληρά και τρέχει παντού για να τους βοηθήσει. Φοβάται πως τους είναι εμπόδιο και τον ενοχλούν αλλά ο Γιουσούφ δεν έχει κανένα πρόβλημα.  

Ο Ουμίτ τηλεφωνεί στον Μουράτ για να του αναθέσει την πρώτη του αποστολή. Θέλει να ψάξει το συρτάρι του Ερκούτ για να βρει κάποια έγγραφα.  

Ο Μουράτ δεν νιώθει άνετα για αυτό που πρέπει να κάνει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ έρχονται ξανά σε σύγκρουση και η Τουλάι επεμβαίνει για να τους ηρεμήσει. Είναι λυπημένη επειδή τους βλέπει συνέχεια να τσακώνονται.

Ο Ερκούτ πιάνει τον Μουράτ να ψάχνει στα συρτάρια του κι ο νεαρός δεν μπορεί να βρει μια καλή δικαιολογία για την πράξη του. Ο Βεϊσέλ μπαίνει στο γραφείο και βγάζει τον Μουράτ από τη δύσκολη θέση λέγοντας πως ο Μουράτ έψαχνε για τη σφραγίδα της εταιρίας. Η έξυπνη παρέμβαση του Βεϊσέλ γλυτώνει τον Μουράτ από τα χειρότερα.  

Ο Τζεβαχίρ έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ένας πελάτης του έρχεται να πάρει την παραγγελία του αλλά δεν είναι έτοιμη εξαιτίας του προγράμματος, που είχε σβήσει η Μπαχριγιέ. Ο πελάτης θυμώνει και φεύγει και ο Τζεβαχίρ έξαλλος τα βάζει με τη Μελέκ. Η Μελέκ προσπαθεί να του εξηγήσει την παρεξήγηση αλλά η διαφωνία τους γίνεται έντονη και η Μελέκ αποφασίζει να παραιτηθεί.

Ο Βεϊσέλ ρωτάει τον Μουράτ τι δουλειά είχε στο γραφείο του Ερκούτ και εκείνος του λέει πως ήθελε να δει τον Ερκούτ. Ο Βεϊσέλ δεν τον πιστεύει και τον προειδοποιεί να προσέχει.

Ο Μουράτ τηλεφωνεί στον Ουμίτ και του λέει τι συνέβη. Ο Ουμίτ του ζητάει να είναι πιο προσεχτικός και να βρει το έγγραφο, που του ζήτησε. Μόνο τότε θα του δώσει τα χρήματα, που του υποσχέθηκε. Ο Γιουσούφ βρίσκει ένα σπίτι για την οικογένεια Εμίρογλου αλλά τελικά ο ιδιοκτήτης έχει δώσει σε άλλους το σπίτι.

Η Αλιγιέ βρίσκει τυχαία τη φωτογραφία της γυναίκας και της κόρης του Γιουσούφ, που πέθαναν πριν από χρόνια. Η Αρζού θυμάται τα λόγια του Σελίμ για το μέλλον, που την περιμένει και τη μοναξιά και νιώθει πολύ άσχημα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top