Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η παίκτρια του My Style Rocks που νίκησε τον καρκίνο

Είχε διαγνωσθεί με τη νόσο του Hodgkin

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της Ευρυδίκης στο ριάλιτι

Ο τρίτος κύκλος του «My Style Rocks» έκανε πρεμιέρα χθες το απόγευμα και οι έντεκα νέες διαγωνιζόμενες, λίγο πριν κάνουν το catwalk τους, συστήθηκαν στο κοινό, λέγοντας ορισμένα πράγματα για τον εαυτό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tea ☕️ time Laduree USA 🇺🇸 www.charms.gr #laduree#charms#jewels

A post shared by Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) on

 

Ένα από τα κορίτσια που τράβηξε εξ αρχής το ενδιαφέρον ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είναι μία μαχήτρια του καρκίνου. H πρώην Playmate, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι, πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Όσον αφορά στα χόμπι, της Ευρυδίκης, τής αρέσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και έτσι, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

Στα 18 της έλαβε μέρος στα καλλιστεία «Playmate», αλλά ο χώρος του modelling δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και γι αυτό αποφάσισε να αποσυρθεί από αυτόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monaco 🇲🇨 #montecarlo#charms#jewels www.charms.gr

A post shared by Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) on

Δέκα χρόνια αργότερα, η μοίρα της «χτύπησε την πόρτα». Διαγνώσθηκε με τη νόσο του Hodgkin και για ένα χρόνο περίπου πάλεψε με την αρρώστια έχοντας όπλο της την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την ελπίδα. 

Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη. Για τον λόγο αυτό δηλώνει πως το ταξίδι της στον διαγωνισμό στυλ, θα είναι για εκείνη «παιχνιδάκι». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top