Ελένη Μενεγάκη: Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της

Μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για τον Θεόδωρο Νιτσιάκο

Σε βαθύ πένθος έχει βυθίσει την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα ο θάνατος του επιχειρηματία, Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος έχασε την ζωή του το βράδυ της Παρασκευής.

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο επιχειρηματίας Νιτσιάκος

Συγκεκριμένα, ο γνωστός αυτοδημιούργητος άνδρας, κατέληξε ακαριαία μετά το θανατηφόρο τροχαίο που είχε στο χωριό του, Αετομηλίτσα Γράμμου.

Χθες, Κυριακή 12/2, πολύ κόσμος, συγγενείς, φίλοι, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες τού είπαν το τελευταίο αντίο στον ιερό Ναό της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα.

Σήμερα το μεσημέρι, και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει νύξη στο τραγικό συμβάν και βουρκωμένη μίλησε για τον θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου, με τον οποίο συνεργάζονταν για πολλά χρόνια.

«Να πούμε δύο λόγια για έναν πραγματικά σπουδαίο άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή, έτσι ξαφνικά. Τόσο ξαφνικά που όταν μου στείλανε μήνυμα δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι είναι αληθινό. Όταν άκουσα όμως ότι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έχασε τη ζωή του στο αγαπημένο του χωριό, στο χωριό που μεγάλωσε, το χωριό τις οποίες τις περισσότερες εποχές του χρόνου ήταν εκεί. Αγαπούσε πάρα πολύ το κυνήγι και συνέχεια μας έλεγε για το χωριό του. Δηλαδή αν σκέφτομαι κάτι για αυτόν τον άνθρωπο είναι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος και η οικογένειά του, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος και τα Γιάννενα, η Αετομιλίτσα.

 Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ένας άνθρωπος που δεν έλεγε όχι σε κανέναν που του ζήταγε βοήθεια. Με είχατε ακούσει να λέω πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια θέλω να στείλουμε πράγματα σε διάφορα μέρη που ούτε καν ρωτούσαν πού. Ένας ωραίος, ζωντανός ανοιχτόκαρδος, ευχάριστος, αυτοδημιούργητος Έλληνας που τον αγάπησε πολύ ο τόπος του. Όπως έχουμε δει σε όλα τα ρεπορτάζ στα δελτία του Σαββατοκύριακου, μίλησαν όλοι σοκαρισμένοι. Μεγάλο σοκ για όλους και για εμάς και το καταλαβαίνω και στέλνω την αγάπη μου και την συμπαράσταση μου στην οικογένειά του, την γυναίκα του, τα παιδιά του που τον αγαπούσαν και τον αγαπούν πολύ και βεβαίως θα συνεχίσουν την παράδοση και την εταιρεία που μόνος του ξεκίνησε σιγά σιγά λιθαράκι λιθαράκι. Καλό ταξίδι να έχει», είπε φανερά βουρκωμένη η Ελένη Μενεγάκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top