GNTM 2019: Η Μαρία μιλά στο star.gr για την κόντρα της με την Κάτια!

«Επειδή είπαμε πέντε κουβέντες δε σημαίνει ότι γίναμε και φίλες»

Καθ’ όλη τη διάρκεια του GNTM 2, η Μαρία και η Κάτια δε σταμάτησαν να τσακώνονται. Η μόνη στιγμή που είδαμε τις δύο πρώην παίκτριες να έρχονται πιο κοντά ήταν λίγο πριν την αποχώρηση της Μαρίας από τον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς.

Τελικός GNTM: Οι δοκιμασίες, η βαθμολογία και οι δύο νικήτριες!

Το βράδυ του μεγάλου τελικού, η κάμερα του star.gr συνάντησε τη 19χρονη παίκτρια και μεταξύ άλλων τη ρώτησε για τη σχέση της με τη Κάτια.

«Αν μου έλεγαν να φωτογραφηθώ με κάποια κοπέλα αυτή θα ήταν η Κάτια. Δεν ταιριάζουμε καθόλου σαν χαρακτήρες. Για να σου δώσω να καταλάβεις είμαστε όπως το λάδι με το νερό», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Βέβαια, σαν επαγγελματίας είναι συνεργάσιμη».

Άραγε, αν δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός του GNTM θα μπορούσαν να κάνουν παρέα έξω από το παιχνίδι; «Και στη ζωή εκτός παιχνιδιού δε θα ταιριάζαμε. Άλλο η προσωπική ζωή και άλλο πράγμα ο επαγγελματισμός. Στο GNTM έπρεπε να συνδυάσουμε και τα δύο και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πρέπει να ταιριάξεις με τον άλλο, αλλά δε γίνεται πάντα αυτό».

Ανακωχή Μαρίας - Κάτιας: Τα… βρήκαν πριν τον τελικό του GNTM!

Σε ότι αφορά την… ανακωχή που είδαμε ανάμεσα στις δύο πρώην παίκτριες πριν την αναχώρηση της Μαρίας δήλωσε: «Επειδή είπαμε πέντε κουβέντες δε σημαίνει ότι γίναμε και φίλες».

Τώρα που το GNTM 2 ολοκληρώθηκε το 19χρονο μοντέλο σκέφτεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας αρχικά στην Ελλάδα και στη συνέχεια ονειρεύεται να ανοίξει τα «φτερά» της στο εξωτερικό.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model


Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top