Τελικός GNTM: Οι δοκιμασίες, η βαθμολογία και οι δύο νικήτριες!

Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου θα μοιραστούν τα έπαθλα

Έπειτα από τρεις μήνες και διάφορες δοκιμασίες, το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Greece’s Next Top Model 2.

GNTM 2019: Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο οι μεγάλες νικήτριες!

Τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φθάσουν στον τελικό του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς ήταν οι Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κάτια Ταραμπάνκο και  Κέισι Μίζιου. Τα μοντέλα υποβλήθηκαν σε τρεις δοκιμασίες, για κάθε μία από τις οποίες θα βαθμολογούνταν από τους κριτές με άριστα το 10.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή το star.gr, ήταν εκεί και κατάφερε να καταγράψει όλα όσα συνέβαιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την πρώτη δοκιμασία, όπου οι τρεις φιναλίστ έπρεπε να φωτογραφηθούν αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πανάκριβα κοσμήματα, φορώντας μόνο τα λευκά τους μπουρνούζια.

Στην πρώτη δοκιμασία τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν για ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο με την οικογένειά τους.. Νικήτρια στη βαθμολογία ήταν η Άννα Μαρία με 40 βαθμούς και ακολούθησαν η Κάτια και η Κέισι.

Στη συνέχεια, οι  τρεις φιναλίστ μεταμορφώθηκαν σε «party girls» φορώντας πανάκριβες τουαλέτες ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Η τρίτη και τελευταία δοκιμασία περιελάβανε εκπλήξεις αφού τα τρία κορίτσια συνάντησαν τους συντρόφους τους έπειτα από αρκετούς μήνες. Μάλιστα, πόζαραν μαζί τους στον φακό κάτω από τη «βροχή», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές.

GNTM 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας και της Άννας Μαρίας!

Η βαθμολογία που έφερε τη διπλή νίκη
Πρώτη: Άννα Μαρία 40, Κέισι 35, Κάτια 36
Δεύτερη: Άννα Μαρία 33, Κέισι 37, Κάτια 38
Τρίτη: Άννα Μαρία 39, Κέισι 36, Κάτια 38
Συνολική βαθμολογία από τις δοκιμασίες: Άννα Μαρία 112, Κέισι 108, Κάτια 112

 

GNTM 2019: Τα πρώτα λόγια των τεσσάρων κριτών μετά τον τελικό!

Μεγάλες νικήτριες τις βραδιάς αναδείχθηκαν η Άννα Μαρία  Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο, οι οποίες θα μοιραστούν τα έπαθλα.
Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το star.gr, συνάντησε τις νικήτριες, οι οποίες έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων: «Νιώθουμε μοναδικές γιατί είμαστε δύο διαφορετικές κοπέλες οπότε η καθεμία έχει να δώσει κάτι ξεχωριστό».


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top