GNTM 2019: Νίνα και Κατερίνα προβλέπουν τη μεγάλη νικήτρια!

Λόγω ηλικίας θα κερδίσει η...

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα Πεφτίτση και η Νίνα Τζιβανίδου έκαναν τις δικές τους προβλέψεις για τη μεγάλη νικήτρια.

Με αφορμή το αποψινό επεισόδιο όπου ένα ακόμα κορίτσι θα αποχωρήσει και θα βρεθεί εκτός πεντάδας, οι δύο πρώην παίκτριες βρέθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψαν ποια θα κερδίσει το παιχνίδι.

GNTM – Ίλντα: Τι συνέβη με Άννα & Κάτια στην αποχώρησή της και την ενόχλησε

Αφού πρώτα μίλησαν για την... περιέργη συμπεριφορά της Κέισι στα πλάνα από το επεισόδιο που θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης, η Νίνα είπε ότι… ιδανικά θα ήθελε απόψε να φύγει η Κάτια. «Λογικά θα φύγει η Άννα απόψε» δήλωσε το μοντέλο, αφού σύμφωνα με την άποψή της η Άννα δυσκολεύεται πολύ κι έχει βρεθεί αρκετές φορές ένα βήμα πριν την αποχώρηση. Ποια θα ήθελε να δει νικήτρια; «Πιστεύω ότι η Άννα Μαρία θα το πάρει» απάντησε η μελαχρινή καλλονή, θεωρώντας ότι είναι φαβορί και λόγω ηλικίας.

Αυτό είναι το πρώτο επαγγελματικό βήμα της Ελευθερίας μετά το GNTM!

«Η Κάτια είναι φανταστική και θεωρό ότι θα φτάσει τελικό… Ιδανικά δε θέλω να το πάρει λόγω του χαρακτήρα της και της εξέλιξής της. Θα ήθελα νικήτρια τη Άννα Μαρία και λόγω της ηλικίας κι επειδή είναι πανέμορφη και βγάζει απίστευτες φωτογραφίες» συμπλήρωσε η Κατερίνα Πεφτίτση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top