GNTM: Ποιο είναι το αβαντάζ της Κάτιας και της Κέισι;

Τι τους είπε ο Δημήτρης Σκουλός

Την καλύτερη απόδοση στη δοκιμασία αποχώρησης, σύμφωνα με τους κριτές, είχαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM η Κέισι και η Κάτια.

Στη σημερινή δοκιμασία τα κορίτσια θα έρθουν αντιμέτωπα με ένα concept σε ένα βιομηχανικό τοπίο, όπου θα φορέσουν υψηλή ραπτική και θα ποζάρουν στα δωδεκάποντα τακούνια τους, πάνω στην κουτάλα μιας μπουλντόζας!

GNTM: Γύρισε μπούμερανγκ το disadvantage και πήρε την καλύτερη φωτογραφία!

Ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσε στην Κάτια και την Κέισι ότι θα έχουν διαφορετικό αβαντάζ.

Η Κέισι θα διαλέξει τι ρούχο θα φορέσει το κάθε κορίτσι και η Κάτια θα έχει πέντε λεπτά για να φωτογραφηθεί, θα επιλέξει ποια κορίτσια θα έχουν 4 λεπτά και ποια θα έχουν 3 λεπτά και ποια θα έχουν 2 λεπτά!

«Σαν αβαντάζ κρύβει παγίδες, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι» είπε η Κέισι και ξεκίνησε να επιλέγει τα φορέματα που θα φορέσουν τα κορίτσια.

Το μουσταρδί φόρεμα στην Άννα γιατί είναι ξανθιά και πιστεύει ότι δε θα τη βοηθήσει το συγκεκριμένο χρώμα.

Το μωβ φόρεμα το έδωσε στην Κάτια επειδή είναι βαρύ ρούχο και θεωρεί ότι θα την δυσκολέψει. Βέβαια ο Δημήτρης Σκουλός και η Έλενα Χριστοπούλου θεωρούν ότι έκανε λάθος επιλογή η Κέισι, μιας και το συγκεκριμένο ρούχο επειδή έχει μεγάλη φούστα πιστεύουν ότι θα γράψει πολύ ωραία στην κάμερα.

Στη συνέχεια το πράσινο το έδωσε στη Χαρά, επειδή θα αναδείξει τα μακριά της πόδια, όπως είπε.

Στην Άννα Μαρία έδωσε ένα βεραμάν, στην Ίλντα ένα κεραμιδί, στη Μαρία ένα ροζ και για τον εαυτό της κράτησε το κόκκινο φόρεμα!

Από την άλλη η Κάτια έδωσε τα 2 λεπτά στην Ίλντα και στην Άννα Μαρία γιατί τις θεωρεί «δυνατές» παίκτριες. Τα 3 λεπτά τα έδωσε στη Μαρία και την Κέισι, τα 4 λεπτά τα έδωσε στην Άννα για να τη βοηθήσει και στη Χαρά επειδή, όπως είπε, δεν την θεωρεί δυνατή παίκτρια.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top