GNTM -Πόπη: Η απάντηση στην Κάτια που την είπε κοντή και 30 ετών

«Μακάρι να είναι στα 30 της όπως είμαι εγώ. Αυτό της εύχομαι!»

Η Πόπη Γαλέτσα, η οποία αποχώρησε από το GNTM στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο μαζί με την Κωνσταντίνα Φλώρου, ήταν σήμερα καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου».

GNTM -Κωνσταντίνα: Τα «κλικ» του πανέμρφου κοριτσιού στον διαγωνισμό

Η 30χρονη κοπέλα που μπήκε ξανά στον διαγωνισμό πριν μερικές βδομάδες, μίλησε για τις εντυπώσεις της από την εμπειρία του GNTM αλλά και για τους χαρακτήρες των συμπαικτριών της.

Μιλώντας για την Κάτια, ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, η Πόπη ανέφερε φανερά ενοχλημένη ένα σχόλιό της 22χρονης παίκτριας προς το πρόσωπό της. 

«Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσει τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρόνων», είχε πει στάζοντας «φαρμάκι» η Κάτια.

Τώρα, που η Πόπη αποχώρησε και είδε στην τηλεόραση και στα social media το συγκεκριμένο σχόλιο, απάντησε στην πρώην συμπαίκτριά της με αντίστοιχο ύφος: 

«Πιστεύω ότι με φοβόντουσαν. Όταν μπαίνεις μέσα σε ένα παιχνίδι και αναφέρει η Κάτια πως είμαι 1.50 και 30 χρονών… Εντάξει δηλαδή. 1.50 δεν είμαι. Είμαστε σχεδόν ίσα. Και όταν είσαι 30 ετών και 40 και 50 και 60 πρέπει να ακολουθάς τα όνειρά σου. Μας βλέπουν και άνθρωποι που είναι 30, 40, 50. Τι τους λες; Ότι δεν έχουν όνειρα γιατί μεγάλωσαν;

Μακάρι να είναι στα 30 της όπως είμαι εγώ. Αυτό της εύχομαι. Με πείραξε πάρα πολύ. Όχι για το ύψος, αλλά για την ηλικία. Δεν κατάλαβα καν γιατί το είπε. Είμαι 30. Με ενόχλησε γιατί μιλάει για ένα ευρύτερο κοινό. Πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας ό,τι ηλικία και να είμαστε. Δεν είμαι τρελή. Είμαι 30, αλλά αν έδειχνα μεγαλύτερη δεν θα ακολουθούσα αυτόν τον χώρο. Ξέρω ότι μικροδείχνω και για αυτό με παίρνουν στις δουλειές. Τι την ενόχλησε που είμαι 30;», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας – μοντέλο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top