GNTM - Trailer Δευτέρας: Τα κορίτσια κάνουν το πρώτο τους διαφημιστικό spot

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star

Η Ελευθερία, παρά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό, δεν μπόρεσε να «πείσει» τους κριτές για τις ικανότητές της στο modelling και έτσι, έφυγε ξανά - και οριστικά αυτή τη φορά- από το σπίτι του GNTM.

GNTM - Αποκλειστικό: Η Άννα... ξεμπροστιάζει τη Μαρία!

Στο αποψινό επεισόδιο, τα κορίτσια θα κληθούν να κάνουν το πρώτο τους διαφημιστικό teaser για γνωστό λάδι σώματος βγάζοντας προς τα έξω αισθησιασμό και ερωτική διάθεση από μία φρέσκια και όμορφη γυναίκα.

Το αβαντάζ για μία ακόμα φορά, έχει η Μαρία, η οποία είχε ξανά την καλύτερη φωτογραφία στο επεισόδιο της Τρίτης 3/12. Όσο για το disadvantage και τις κακές της επιλογές, η Μαρία φαίνεται να είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να διαλέξει σωστά και να μην της το γυρίσουν «boomerang»…

Λίγο πριν την αποχώρηση, τα κορίτσια απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μετά τα πολύωρα γυρίσματα της δοκιμασίας. Ένα παιχνίδι «Αλήθεια ή Θάρρος» στέκεται αφορμή για εντάσεις και ξεσπάσματα. Η Μαρία απολαμβάνει μια girly έκπληξη μαζί με δύο φίλες της, ως επιβράβευση για την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία. 

Στο πλατό της αποχώρησης, στενεύουν τα περιθώρια και αυτή τη φορά δε θα έχουμε μία, αλλά δύο αποχωρήσεις, αφού σύμφωνα με τους κριτές, τα δυο αυτά κορίτσια, δεν έχουν πλέον θέση μέσα στον διαγωνισμό!

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκείνες, που πλέον θα συνεχίσουν, θα πρέπει να λάμπουν πραγματικά σε κάθε πρόσκληση του GNTM.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top