Eurovision 2020: Ο Ελληνοαμερικανός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο!

Το «όχι» της Ήβης Αδάμου

Μπορεί να μας χωρίζουν αρκετοί μήνες από τη Eurovision του 2020, αλλά οι προετοιμασίες για την εκπροσώπηση του στο Ρότερνταμ τον επόμενο Μάιο έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, το ΡΙΚ προσέγγισε την Ήβη Αδάμου για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο μουσικό διαγωνισμό, αλλά εκείνη αρνήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στράφηκαν στον Sandro Nicolas, ο οποίος είναι το φαβορί.  Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο 23χρονος ερμηνευτής επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη Γερμανία, αλλά τελικά η Κύπρος κατάφερε να τον «κλέψει».


Ποιος είναι ο Sandro Nicolas

Ο Sandro Nicolas είναι Ελληνοαμερικανός, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανία. Είναι πολύ διάσημος στη Γερμανία, αφου το 2018 πήρε μέρος στο The Voice και κατάφερε να κάνει και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν.

Sandro Nicolas

Το καλοκαίρι διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, όπου ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ!

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει και ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας είναι Αμερικανός. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την Κύπρο στο παρελθόν.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top