GNTM - Μαρίνα: «Έχω πάθει σοκ με την Ασημίνα - Οι FF ζήλευαν την Ελευθερία»

Όσα είπε η διαγωνιζόμενη μετά την αποχώρησή της

Στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, η Μαρίνα ήταν η παίκτρια που είχε τη χειρότερη φωτογραφία κι έτσι αποχώρησε από το GNTM.

Το πρωί της Τετάρτης το μοντέλο βρέθηκε στους  «Κου-Κου» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, δε δίστασε να σχολιάσει τις «FF» κι αποκάλυψε πως σοκαρίστηκε με τη διαφορετική συμπεριφορά της Ασημίνας μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

GNTM - Οι backstage δηλώσεις των κοριτσιών και ο έρωτας της Ελευθερίας!

GNTM - Μαρίνα: Οι πρώτες δηλώσεις και η ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

«Έχω πάθει σοκ με την Ασημίνα. Η αλήθεια είναι ότι γενικά εγώ κρίνω έναν άνθρωπο από τα μάτια και το βλέμμα του. Λίγο φανταζόμουν πως είναι σαν χαρακτήρας αλλά γενικά πίσω από τις κάμερες και σε εμάς ήταν πολύ καλή, να βοηθήσει, ότι είναι δίπλα μας, ότι δεν έχει κάποια σχέση με τον χαρακτήρα  που δείχνουν οι υπόλοιπες “FF” και τελικά στις κιου τα δίνει όλα», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Μάλιστα η Μαρίνα μίλησε και για την ιδιαίτερη… περίπτωση της Ελευθερίας. «Είναι πολύ καλό παιδί, είναι ψυχούλα, είναι αθώα… Από όταν έφυγε από τις "FF" συνήλθε» είπε, ενώ λίγη ώρα πριν εξέφρασε την άποψή της ότι οι συγκεκριμένες κοπέλες ζήλευαν την παίκτρια που κέρδισε το golden pass, αφού είχε καλές επιδόσεις στο παιχνίδι.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top