GNTM - Μαρίνα: Οι πρώτες δηλώσεις και η ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Πλησιάζουμε στη δεκάδα

Στo Greece’s Next Top Model απομένουν πλέον 11 διαγωνιζόμενες, αφού στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο αποχώρησε η Μαρίνα, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με την Ασημίνα και την Άννα!

GNTM: Αποχώρησε η Μαρίνα-Τα κλάματα της Κέισι και της Χαράς

GNTM: Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία;

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της ξέσπασε σε κλάματα από την ένταση της στιγμής και είπε στην κάμερα του διαγωνισμού μόδας: «Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρησα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά, μου έλειπε πολύ η οικογένεια μου, το αγόρι μου, όλοι… και μάλλον αυτό έβγαινε προς τα έξω στις δοκιμασίες. Οπότε εντάξει, έγινε, δεν πειράζει».

 

 

Λίγο αργότερα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου εξέφρασε τα συναισθήματά της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα που της έχει στείλει.

 

 

«Κάθε τέλος μια νέα αρχή....νιώθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω... σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα σας… μου δίνουν απίστευτη χαρά...θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά… Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς! #gntm2019 #gntm», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top