GNTM - Οι backstage δηλώσεις των κοριτσιών και ο έρωτας της Ελευθερίας!

«Με το αγόρι μου είμαστε μαζί έναν χρόνο, εννέα μήνες και δύο μέρες»

Λίγο μετά την αποχώρηση της Μαρίνας από το σπίτι του GNTM, η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»  συνάντησε τις 11 κοπέλες, οι οποίες αναφέρθηκαν στην «απώλειά» της, στην αντιπαράθεση μεταξύ Μαρίας και Κάτιας που έχει πλέον πάρει μεγάλες διαστάσεις, αλλά και στο «χαντάκωμα» της Ελευθερίας από την Μαρία στο πλατό του διαγωνισμού.

GNTM: Τα κορίτσια μπαίνουν στην κουζίνα - Με δαντέλα θα βγει ο μουσακάς

GNTM - Μαρίνα: Οι πρώτες δηλώσεις και η ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM

«Δε με ένοιαξε καθόλου που έφυγε η Μαρίνα», είπε η Ασημίνα, ενώ η Μαρία και η Ελευθερία θεώρησαν ότι έπρεπε να φύγει η Άννα. 

Η Άννα πάντως, έδειξε φανερά τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο της Μαρίας. «Δεν τη θεωρώ μοντέλο και δεν τη βρίσκω όμορφη. Επίσης, μάλλον δεν είναι τόσο φίλες με την Ελευθερία όσο φαίνονται. Η Μαρία μίλησε την ώρα που οι κριτές έκαναν παρατήρηση στην Ελευθερία για να το παίξει έξυπνη ως συνήθως», είπε χαρακτηριστικά, ενώ η Μαρία υπερασπίστηκε με «νύχια κα με δόντια» τον εαυτό της λέγοντας ότι δεν πήρε θέση εναντίον της Ελευθερίας και είναι απλώς αυθόρμητη!

Τι είχε να πει η Ελευθερία για το συμβάν; «Δεν της κρατάω κακία. Με υπερασπίστηκε, απλώς ξεκίνησε αρνητικά την πρότασή της», τόνισε η «golden pass» του διαγωνισμού μόδας.

Το love story της Ελευθερίας

Μέσα στις «βόμβες» και τον «πόλεμο», πάντα υπάρχει χώρος για λίγο ρομαντισμό. Έτσι η Ελευθερία, μίλησε στην Τζώρτζια Γεωργίου για το αγόρι της λέγοντας πως είναι μαζί έναν χρόνο, εννέα μήνες και δύο μέρες και όπως φαίνεται είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του!

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top