Ελένη από GNTM: «Το έμαθα μετά από 4 χρόνια ότι πέθανε η μητέρα μου»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του νεαρού μοντέλου από τη Νιγηρία

Ξεχώρισε για την ομορφιά της και είχε την πλήρη στήριξη της κριτικής επιτροπής, ωστόσο το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στέρησε μια θέση στο σπίτι του GNTM από την Ελένη.

Η «Ελληνίδα Beyonce» το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της όταν εκείνη ήταν οκτώ ετών και από την απουσία του πατέρα της. Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε επίσης στην ανάδοχη οικογένεια που την φρόντισε για πέντε χρόνια χωρίς ωστόσο να τη νιώσει ποτέ δική της.

Η Ελένη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την «έβγαλε» από το GNTM

«Ξέρω ότι η μητέρα μου όταν ήρθε στην Ελλάδα γνώρισε τον πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω πολλά για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ήρθε από τη Νιγηρία για σπουδές, σπούδασε αγγλική φιλολογία κα αποφάσισε να μείνει εδώ. Έχω άλλα τρία αδέρφια, που γεννήθηκαν στη Νιγηρία, από άλλο πατέρα, και μετά από κάποια χρόνια τους έφερε εδώ.

Ο πατέρας μου έλειπε, δεν ήταν μαζί μας στο σπίτι. Τον θυμάμαι εμφανισιακά, αλλά δεν θυμάμαι στιγμές μαζί του. Στην ουσία μεγάλωσα με τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν οκτώ ετών. Είχε πάθει εγκεφαλικό, κάπως το ξεπέρασε στο νοσοκομείο, αλλά μετά από δύο-τρεις εβδομάδες, κι ενώ η πορεία της ήταν σταθερή, “έφυγε” από καρδιά.

GNTM: Η… σωσίας της Beyoncé που ξεσήκωσε τους κριτές!

Τα αδέλφια μου, μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει, αρχικά μου έλεγαν ότι έχει πάει ταξίδι. Το έμαθα όταν έφτασα 12 χρονών. Μετά δόθηκα σε ανάδοχη οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top