Η Ελένη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την «έβγαλε» από το GNTM

«Εκείνη τη στιγμή γκρεμίστηκαν όλα!»

Παρότι έκλεψε τις εντυπώσεις στο bootcamp του GNTM και ενθουσίασε την κριτική επιτροπή, το μοντέλο με καταγωγή από τη Νιγηρία και την Κρήτη δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η όμορφη Ελένη, που πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος, μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για την εμπειρία της στο GNTM, αλλά και το άδοξο τέλος της συμμετοχής της.

«Το εμπόδιο για να μπω στο σπίτι ήταν η ασθένεια μου. Χρειαζόμασταν μία βεβαίωση και ήταν δύσκολο να την πάρω. Γιατί κανένας γιατρός δεν ήθελε να πάρει μια τέτοια ευθύνη και η παραγωγή δεν ήθελε να το ρισκάρει. Όταν έκανα την αίτηση είχα στο μυαλό μου ότι η ασθένειά μου θα μπορούσε να με εμποδίσει, κυρίως στις δοκιμασίες. Γιατί δεν κάνει να κουράζομαι και να πιέζομαι πολύ. Δεν πίστευα όμως πως θα είναι ο λόγος που δε θα μπω στο σπίτι. Πίστευα πως θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία», είπε το όμορφο μοντέλο.

GNTM: Αυτή είναι η νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας!

GNTM: Φωτογράφιση με φίδια! Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Με πολύ καλύτερη διάθεση από τη μέρα της αποχώρησής της, περιέγραψε εκείνη την έντονα συναισθηματική στιγμή. «Όταν άκουσα ότι ο λόγος που δεν περνάω είναι αυτός, εκείνη τη στιγμή γκρεμίστηκαν όλα για μένα. Όταν ξεκίνησε το κλάμα, δεν μπορούσα να σταματήσω. Έκλαιγα αρκετή ώρα. Η κυρία Καγιά μου είπε πως θα μπορούσα να είμαι η νικήτρια του GNTM. Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά, γιατί μπήκα μόνη μου στους κριτές», είπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top