GNTM: Τα νεύρα της Ζενεβιέβ και οι φωνές του Μπράτη στη Σουζάνα

H σημερινή φωτογράφιση δυσκόλεψε αρκετά τα κορίτσια

H σημερινή φωτογράφιση στο GNTM δυσκόλεψε αρκετά τα κορίτσια! 

GNTΜ: Ο καβγάς της Κέισι με τη Σουζάνα!

Η λέξη- κλειδί του photoshoot ήταν: «weird posing», δηλαδή, «παράξενες πόζες» κάποια από τα μοντέλα δεν τα πήγαν και πολύ καλά, με αποτέλεσμα να εκνευριστούν η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης.

«Αυτό είναι η πόζα του σερβιτόρου! Σερβίρεις μία τούρτα αυτή τη στιγμή;» είπε η Ζενεβιέβ στη Λυδία! Εκείνη, ωστόσο, έδειξε να μην πτοείτε και συνέχισε να ποζάρει!

Στη συνέχεια, έξω φρενών έγινε η art director με τη Σουζάνα την ώρα της φωτογράφισης. Οι πόζες που έκανε δεν άρεσαν καθόλου, ούτε στη Ζενεβιέβ, ούτε στην Έλενα Χριστοπούλου, αλλά ούτε και στον Άγγελο Μπράτη.

«Σουζάνα, πιο βαρετό αγάπη μου, δεν έχω λόγια. Κάνε...ξεπατικωσούρα. Άμα δεν έχεις αντίληψη να κάνεις κάτι δικό σου, τουλάχιστον κάνε αυτά που σου έδειξα», φώναξε έντονα η Ζενεβιέβ στη Σουζάνα.

«Με έχει απογοητεύσει, και στην προηγούμενη φωτογράφιση…», πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

«Δεν με βοήθησε η κυρία Ζενεβιέβ, μου έριξε όλη μου τη θετική ενέργεια και απλά έπαθα μπλακ άουτ. Με πίεζε γενικότερα ότι έλεγε η κυρία Ζενεβιέβ εκείνη τη στιγμή, πρώτη φορά που παθαίνω μπλακ άουτ. Τελείως μπλακ άουτ, σαν να μην είμαι μοντέλο, σαν να μην ξέρω τι να κάνω», είπε η Σουζάνα.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top