GNTΜ: H Κέισι δε «μασάει» τα λόγια της για τη Σουζάνα!

Ο καβγάς των κοριτσιών

Τα κορίτσια «της διπλανής πόρτας» που έχουν πλέον «μεταμορφωθεί» σε super models, θα ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου – ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου στο GNTM.

Η φωτογράφιση ήταν απαιτητική και η Κέισι σαν νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε το αβαντάζ να διαλέξει τρεις συμπαίκτριές της, οι οποίες θα φωτογραφηθούν πρώτες και δε θα πάρουν κανένα reference! 

GNTM-Χριστοπούλου: «Είναι σαν κυρία των τιμών»

«Ωραία θα βάλω τρία κορίτσια, τα οποία τα θεωρώ πιο δημιουργικά κατά τη δική μου άποψη! Μία από αυτές είναι η Μαρτίνα, γιατί μας έχει δείξει ότι έχει πάρα πολύ φαντασία, θα διαλέξω την Κάτια, επειδή είναι επαγγελματίας και την Σπυρούλα» είπε αρχικά η Κέισι και εκείνη την ώρα πετάχτηκε η Σουζάνα και είπε: «Δηλαδή θεωρεί ότι η Μαρτίνα δε χρειάζεται βοήθεια;»

«Η συμπεριφορά της Σουζάνας είναι αυτή που ξέρουμε, είναι εκρηκτική σαν χαρακτήρας, πετάγεται πάντα. Είναι αγενής και το γνωρίζει και η ίδια, απλώς αυτός είναι ο χαρακτήρας της. Εγώ προσωπικά θα απαντήσω εκείνη τη στιγμή, δε θα κάτσω να μου επιτεθεί ένας άνθρωπος και να αφήσει υπονοούμενα να αιωρούνται», είπε η Κέισι.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top