Η επική ατάκα του Λιάγκα στον Λιανό: «Λόγω εκτοπίσματος κερδίζω!»

Κόντρα με φόντο την παρουσίαση του «The Voice»

Από τα παρασκήνια του «The Voice» μίλησε ο Γιώργος Λιάνος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στη μεταξύ τους «κόντρα» που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με αφορμή την παρουσίαση του talent show του ΣΚΑΪ.

«Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα, το δικό του στυλ παρουσίασης και το δικό του εκτόπισμα. Στον Γιώργο Λιάγκα αφιερώνω το τραγούδι “Σ’ έχω επιθυμήσει”. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιώ αυτόν τον τρόπο για να βρίσκομαι στα μέσα και ειλικρινά όλο αυτό το θέμα ξεκίνησε από ένα προσωπικό μήνυμα που έστειλα στον Γιώργο» είπε ο παρουσιαστής.

«Ξέρω πώς λειτουργεί ο Γιώργος, ξέρω ότι στον αέρα της εκπομπής δεν του είναι κάτι να πει ότι “ξέρεις, έχει συμβεί αυτό”. Από εκεί και πέρα κάπως έπρεπε κι εγώ να αντιδράσω σε όλο αυτόν τον σχολιασμό και να το κάνω με τον δικό μου χιουμοριστικό τρόπο. Εγώ ούτε κρατάω κακίες, ούτε μ’ αρέσει να διαιωνίζω κάτι» τόνισε στη συνέχεια.

Λιανός εναντίον Λιάγκα: «Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το Voice»

Λιανός: «Δεν υπάρχει θέμα μοιρασιάς με την κυρία Τανιμανίδη»

«Είχα κάνει ένα γύρισμα που αναφερόμουν στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά έπαιξε ετεροχρονισμένα. Θα πήγαινα για καφέ με τον Γιώργο, δεν έχω τίποτα μαζί του, έχουμε κάνει και παρέα. Για τα “άπλυτα” του Δημήτρη Παπανώτα ήταν χιούμορ που κάναμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει ο Γιώργος. Όταν είχαμε συνεργαστεί, είχε βγει μετά και είχε πει ότι δεν πέρασε καλά. Όταν κάναμε το Πρωινό με τη Φαίη, ήταν μια χρονιά στην ομάδα της εκπομπής ο Γιώργος. Ο Γιώργος, που είναι καλό παιδί και καλός παρουσιαστής, μην διεκδικούμε ότι κάποιοι έχουμε χιούμορ και κάποιοι δεν έχουμε» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι “όταν εγώ λέω κάποια κακιούλα το λέμε εν είδη χιούμορ…” και όταν εμείς κάναμε μια πλακίτσα ανάλογη εδώ, ότι εμείς είχαμε κακία. Δηλαδή, με ποια λογική εμείς λέμε κάτι με κακία και κάποιοι άλλοι το λένε με χιούμορ;», συνέχισε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας πως ως παλαιότερος παρουσιαστής του «The Voice» κερδίζει λόγω… εκτοπίσματος!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top