Λιανός εναντίον Λιάγκα: «Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το Voice»

Το μήνυμα του Αρναούτογλου στον Λιάγκα

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο «Πρω1νό»

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και «έσκασε» μία νέα κόντρα! Από τη μία πλευρά είναι οι Γιώργος Λιανός και Γρηγόρης Αρναούτογλου και από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Μίλησε για τον τσακωμό του με τη Χριστίνα Κολέτσα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την παρουσίαση του «The Voice» από τον Γιώργο Λιανό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Γιώργος είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής, αλλά δεν έχει την προσωπικότητα να είναι νούμερο ένα».

Αυτά τα σχόλια έφτασαν στα αυτιά του Γιώργου Λιανού, ο οποίος απάντησε στον «αέρα» της ραδιοφωνικής εκπομπής που κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα… Με ζηλεύει… Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice…».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υπογραμμίζοντας: «Για τέτοια είσαι Λιάγκα για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα… Γιατί ρε Λιάγκα δε χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα;»!

Η Σκορδά σερβιτόρα και ο Αρναούτογλου DJ – Πού έγιναν όλα αυτά;

Ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» δε σταμάτησε εκεί, αφού έβαλε στο «στόχαστρό» του έβαλε και τον Δημήτρη Παπανώτα: «Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!


Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα και το μήνυμα του Αρναούτογλου

«Φρένο» σε αυτή την κόντρα θέλησε να βάλει ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας στον «αέρα» της εκπομπής του ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του έστειλε μήνυμα και του είπε ότι να πει στον Δημήτρη Παπανώτα ότι έκαναν πλάκα.

«Επειδή με τον Γρηγόρη έχω καλή σχέση, τον πιστεύω. Ο Γρηγόρης είναι ευθύς άνθρωπος. Θέλω να σας πω και κάτι παιδιά το οποίο εννοώ. Πρώτα στον Λιανό. Μου έστειλε μήνυμα προχθές και απάντησα στον αέρα. Γιώργο, είσαι πια παρουσιαστής. Όλοι που κάνουμε τη δουλειά αυτή κρινόμαστε. Και εμείς είπαμε αν μας αρέσει να δούμε τον Λιανό στο Voice. Είπαμε τη γνώμη μας, παιδιά. Θα το υποστεί και ο Λιανός. Το κλείνω εδώ! Δεν θέλω να κάνω το Voice, δεν το ζήτησα ποτέ. Επειδή κάτι ψέλλισαν από τον ΣΚΑΪ κάποια στιγμή τους είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Για να το κλείσω εδώ! Μια χαρά είναι ο Λιανός, ας το κάνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top