Κατσούλης-Καραβάτου: Αποχαιρέτησαν συγκινημένοι τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Είναι πολύ μεγάλη απώλεια»

Φανερά συγκινημένοι, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης διέκοψαν για λίγο τη ροή της εκπομπής τους, η οποία έκανε σήμερα πρεμιέρα, για να πουν δυο λόγια για τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Ο μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. 

«Χάσαμε κάποια στιγμή το κέφι και τη χαρά μας… Όλα μέσα στη ζωή είναι, όπως είναι και οι απώλειες! Έχουμε πληροφορηθεί ότι έφυγε από κοντά μας ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε ηλικία 63 ετών. Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού τραγουδιού, ένας φίλος για πολλούς ανθρώπους. Δυστυχώς, δεν είναι πια κοντά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Μαχαιρίτσας: H συγκινητική αφιέρωση στη σύζυγο και την κόρη του

Η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη πρόσθεσε: «Αυτό που θα πω εκπροσωπεί όλους μας εδωπέρα στην εκπομπή μας. Από τη στιγμή που το μάθαμε αυτό -για μας είναι λίγο περίεργο, είναι μια μέρα ενός καινούργιου ξεκινήματος, μια μέρα μιας πολύ μεγάλης χαράς-. Θέλαμε να δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά για τα οποία έχουμε εργαστεί και νομίζω ότι το αισθάνεστε όλοι… ότι από τότε που το ακούσαμε, εγώ δεν ξέρω ακούω συνέχεια τα τραγούδια στο κεφάλι μου και έχω τη μορφή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μπροστά μου, ενός ανθρώπου που μας συντρόφευσε και θα συνεχίσει να μας συντροφεύει μέσα από την υπέροχη μουσική που μας έχει χαρίσει. Είναι πολύ μεγάλη απώλεια και νομίζω ότι έπρεπε να εκφράσουμε κι εμείς μέσα από την εκπομπή μας όλη αυτή την ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε στο πρόσωπο αυτού του μεγάλου δημιουργού. Καλό ταξίδι και τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του».

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top