Γνωστή τραγουδίστρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα το Γωγουλίνι!

Για χρόνια ήταν ένα από τα αγαπημένα κορίτσια των μικρών καναλιών της Αττικής, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή την περασμένη δεκαετία μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «The Wall»

Στη συνέχεια η Γωγώ Γαρυφάλλου, γνωστή κι ως «Γωγουλίνι», ασχολήθηκε με το τραγούδι, χόρεψε στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη, ενώ τελευταία την έχουμε δει να διαγωνίζεται στο «Shopping Star».

Η Γωγώ με τον Γιάννη και την Αννούλα Φλωρινιώτη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως εξομολογήθηκε στο «Καλοκαίρι #not», το Γωγουλίνι έφτασε σε ηλικία γάμου κι έτσι ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Κυριάκο που γνωρίζει από τον σχολείο. 

«Με τον Κυριακό πηγαίναμε σχολείο μαζί. Με περνάει δυόμιση χρόνια. Ήταν ο Δον Ζουάν του σχολείου. Δεν είχαμε ανταμώσει ποτέ. Μετά από πολλά χρόνια με έκανε add στο Facebook. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Με το που κοιταχτήκαμε ξέραμε ότι ο ένας είναι το ολόκληρου του άλλου. Αν ο μέλλοντας σύζυγός μου δεν ήταν και λίγο νούμερο δεν θα τον παντρευόμουν. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Με μεγάλη χαρά μετά τον γάμο αν έρθει καλώς να ‘ρθει» είπε, μεταξύ άλλων, η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top