Ασημίνα από MasterChef: Ο φημολογούμενος έρωτας και o... Πάνος Τόγιας!

«Για να πεις ότι έχεις σχέση πρέπει να είσαι καιρό με τον άλλον»

Την Ασημίνα Ουστάλλι τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 3! Η νεαρή παίκτρια έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου.

Οι δυο τους απόλαυσαν ένα δροσερό μπάνιο σε γνωστό spa και εκεί μίλησαν για όλους και για όλα. Η Ασημίνα αυτή την περίοδο είναι πολυάσχολη διότι όπως είπε: «Δουλεύω σε ένα εστιατόριο στην παραλιακή από το πρωί μέχρι το απόγευμα και μετά, από το απόγευμα μέχρι το βράδυ δουλεύω σε άλλο μαγαζί στην παραλιακή».

Με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα έχει χρόνο για την προσωπική της ζωή; Η ίδια ανέφερε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες βγαίνει με κάποιον, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πει ότι είναι σε σχέση: «Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε σχέση όταν γνωρίζεις τον άλλον πάρα πολύ λίγο. Έχουμε βγει ελάχιστες φορές, γιατί όπως είπα, δεν έχω χρόνο, ούτε εκείνος έχει πάρα πολύ. Οπότε, λίγο το βράδυ αν βρεθούμε για μια δυο ώρες, όχι παραπάνω. Αλλά σχέση δεν έχω. Για να πεις ότι έχεις σχέση πρέπει να είσαι καιρό με τον άλλον και να τον γνωρίσεις. Εγώ κλείνω δύο εβδομάδες, οπότε σχέση δεν τη λες ακριβώς».

Ποια είναι όμως η ανάμειξη του Πάνου Τόγια σε όλο αυτό; «Ο Πάνος είπε ότι έχω σχέση για να βγάλει τη «βρώμα» που είχε βγει για μας», δήλωσε η Ασημίνα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάτι κοιτάω πολύ περίεργα 🤔 ___________________________________________ @leejeanseurope #leejeanseurope #leejeans #leexjamelshabazz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Togias (@panostogias) στις

Να υπενθυμίσουμε πως όταν ήταν μέσα στο διαγωνισμό μαγειρικής υπήρχε μια συμπάθεια μεταξύ τους, αλλά όχι κάτι παραπάνω.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top