Κρατερός Κατσούλης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το γερό μάθημα που πήρε!

«Ήταν κάτι πιο ξαφνικό… πεθαίνεις»

Πριν από λίγο καιρό, ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε γι’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση σημειώνοντας παράλληλα ότι πήρε ένα πολύ γερό μάθημα που του έδωσε την ευκαιρία να αλλάξει κάποια πράγματα.

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα που έχριζε μιας μακροχρόνιας αντιμετώπισης. Αναγκάστηκα να μείνω εκτός και από το θέατρο και από την εκπομπή -από την εκπομπή ένα μήνα, από το θέατρο αντικαταστάθηκα. Ήταν κάτι πιο ξαφνικό… πεθαίνεις. Είναι αυτό που σου λένε πρέπει να προσέχεις από δω και πέρα. Η επίσημη διάγνωση ήταν πως ό,τι έγινε συνέβη ήταν λόγω στρες. Για ένα μήνα πήρα πολύ κορτιζόνη και μετά έπρεπε να ξαναχτίσω κάποια πράγματα από την αρχή. Αυτό ήταν πολύ γερό μάθημα και μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω κάποια πράγματα, να βάλω περισσότερο μυαλό και να αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου αλλιώς», είπε στην εκπομπή «The 2night Show».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top