Elif: Ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν στην παραλία να μιλήσουν

Συναρπαστικό επεισόδιο στις 17.30 στο Star

Αφού δίνουν καταθέσεις στην αστυνομία, ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν στην παραλία να μιλήσουν. Αποφασίζουν να επισκεφθούν την Γκιουλτσάν στο ορφανοτροφείο.

Η μικρή χαίρεται όταν βλέπει τη Μελέκ και τον Κενάν και ενθουσιάζεται με τα δώρα τους. Όταν ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα εξηγεί στην Αλιγιέ τι συνέβη και εκείνη αισθάνεται μεγάλη θλίψη.  

Ο Κεμάν λέει στην Ελίφ πως μαζί με την Ιντζί μπορούν να επισκέπτονται κάθε μέρα τη Ράμπια. Τα κοριτσάκια χαίρονται πολύ.  Το επόμενο πρωί τις πηγαίνει ο ίδιος στη Ράμπια. Της εύχεται περαστικά και αφήνει τις μικρές μαζί της. Ο Ουλβί ετοιμάζει φαγητό για τον Σερντάρ και την Γκόντζα. Η Γκόντζα έχει ναυτία και ο Σερντάρ ανησυχεί αλλά εκείνη τον καθησυχάζει λέγοντας του πως ευθύνεται η εγκυμοσύνη της.  Ο Μουράτ εργάζεται ως αχθοφόρος και είναι εξαντλημένος αλλά δεν θέλει να παραιτηθεί πριν βρει μια καλύτερη δουλειά. Ο Νετζντέτ αρχίζει να πίνει. Δεν αντέχει στη σκέψη πως η Γκόντζα τον εγκατέλειψε.  

Η Αρζού θέλει να πάει την Τουγτσέ στο πάρκο και ζητάει από την Ασουμάν να έρθει μαζί τους. Χρησιμοποιώντας την Τουγτσέ ως δικαιολογία, η Αρζού στην πραγματικότητα προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη ζωή της Ασουμάν. Η Ασουμάν όμως αποφεύγει τις ερωτήσεις της και της λέει πως η Αλιγιέ τις προειδοποίησε να μην αργήσουν και φεύγει από το πάρκο…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top