Τoy Story 4: Tα παιχνίδια ζωντανεύουν ξανά!

Yπάρχει και μία νέα άφιξη

Τα παιχνίδια ζωντανεύουν ξανά στη μεγάλη οθόνη και στην τέταρτη συνέχεια της ταινίας «Toy Story». Η ταινία θα ενθουσιάσει τα παιδιά αλλά και σε όσους ξέχασαν να μεγαλώσουν! Μια διαφορετική επίσημη πρεμιέρα που έμοιαζε με ένα πολύχρωμο, χαρούμενο λούνα παρκ ήταν η πρώτη προβολή του ολοκαίνουριου Toy Story.

Στην τέταρτη συνέχεια του animation επιστρέφουν ο σερίφης Woοdy, o αστροναύτης Βuzz Lightyear, o κύριος Πατάτας, ο Σούστας και όλοι οι αγαπημένοι  παιχνιδο- ήρωες.

Στον παιχνιδό-κόσμο του Toy Story υπάρχει και μια νέα άφιξη, ο Φόρκι ένα κουταλο-μάχαιρο.

Μπορεί στο φιλμ να πρωταγωνιστούν τα παιχνίδια όμως οι εισπράξεις του δεν αναμένεται να είναι παίξε- γέλασε, αφού προβλέπεται να «χτυπήσουν» δισεκατομμύρια δολάρια.

Ήταν 1995 όταν το όνειρο κάθε παιδιού και το απωθημένο κάθε ενήλικα γινόταν πραγματικότητα: τα παιχνίδια ζωντάνεψαν μέσα από την μεγάλη οθόνη, αποσπώντας μάλιστα και 3 Οσκαρικές υποψηφιότητες.

Το Toy Story 4 δίνει ραντεβού με  όσους πιστεύουν πως τα παιχνίδια είναι όντως ζωντανά και προσποιούνται τα ακούνητα και αμίλητα…  Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόλαυση….  να ξεχάσεις να μεγαλώσεις.

Της Έλγκας Νταϊφά

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top