Εκτός Open ο Τζώνη Καλημέρης - Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις;

Όλο το παρασκήνιο της απόφασης - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Παρελθόν από το Open αποτελεί ο Τζώνη Καλημέρης. Ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού είδε την πόρτα της εξόδου την  προηγούμενη Πέμπτη. Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο αυτής της αποχώρησης.

«Είχα την πληροφορία από προχθές και προσπαθούσα να την επιβεβαιώσω γιατί δε γράφονται τέτοια πράγματα. Μέχρι και προχθές μου το διέψευδαν κατηγορηματικά από το κανάλι. Ωστόσο όλη η ιστορία είχε ξεκινήσει από την προηγουμένη Πέμπτη, από τότε είχε να εμφανιστεί στο κανάλι. Του το ανακοίνωσε το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη. Υπάρχει μια άτυπη στάση πληρωμών σε όλες τις παραγωγές. Όλο το πρόγραμμα είναι στον αέρα. Δεν υπογράφεται ο νέος προϋπολογισμός του καναλιού», είπε αρχικά.

Αυτή η εξέλιξη δεν ήταν ένα ξαφνικό γεγονός, καθώς σύμφωνα με την ίδια το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διάφορες συζητήσεις. «Αμφισβητείται το παλιό πρόγραμμα, γιατί δεν απέδωσε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Υπήρχαν συζητήσεις και φήμες όλο αυτό το διάστημα. Τελικά συνέβη και από την προηγούμενη Πέμπτη ο Τζώνη Καλημέρης είναι εκτός καναλιού. Του το ανακοίνωσαν, υπήρχε διαφωνία στο πρόγραμμα. Θα υπάρξουν ενδεχομένως και άλλες αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών του καναλιού», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Το Open με μια λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του καναλιού Τζώνη Καλημέρης δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού

Διάβασε την ανακοίνωση

«Ανακοινώνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του OPEN κ. Τζώνης Καλημέρης αποχωρεί από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον κ. Καλημέρη για τη συνεργασία και τη συνολική του συνεισφορά.»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top