Σαββοπούλου: Κατηγορεί το Power of Love για την κατάσταση της υγείας της

Μίλησε και ο δικηγόρος της

Η Κατερίνα Σαββοπούλου μετά την ξαφνική αποχώρησή της από το Power of Love μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, για πρώτη φορά, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να αποχωρήσει από το ριάλιτι, λίγο πριν από τον τελικό.

«Είχα κάνει μια επέμβαση στις αρχές του παιχνιδιού, η οποία δεν πέτυχε. Είχα επιπλοκές, είχα αιμορραγία, λόγω άγχους και πίεσης. Προσπαθούσα να έρθω Αθήνα να κάνουμε τις εξετάσεις. Το είχα κλείσει και μου το ακύρωναν μετά. Αυτό έγινε χειρότερο, ήμουν στα γυρίσματα με αιμορραγία. Εγώ ζητούσα να φύγω για να κάνω την επέμβαση», δήλωσε η Κατερίνα Σαββοπούλου, λέγοντας πως η αναμονή έκανε χειρότερη την κατάσταση της υγείας της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι φαίνεται, μάλιστα, πως κατηγορεί και την παραγωγή για την κατάσταση της υγείας της, καθώς ανέφερε πως ζητούσε να φύγει για να κάνει την επέβαση αλλά δεν την άκουγαν.

«Τώρα έχω έρθει Ελλάδα, έφυγα τελευταία στιγμή, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Πήγα σε νοσοκομείο μια φορά και μου έκαναν μια εξέταση επιφανειακή. Είχα αιμορραγίες στα γυρίσματα. Δεν πήγαινε άλλο και έφυγα. Δεν τρώγαμε καλά. Τρώγαμε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν έχω αντίγραφο του συμβολαίου. Το είχα υπογράψει βεβιασμένα», είπε μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Σαββοπούλου.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της παίκτριας, ο οποίος ανέφερε πως το πιο σοβαρό σημείο της υπόθεσης είναι πως η παραγωγή δεν είχε δώσει αντίγραφο του συμβολαίου στην Κατερίνα Σαββοπούλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top