DROMOS CONCERT IN THE PARK:Όσα έγιναν στη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού

Για τα 10 χρόνια ΔΡΟΜΟΣ 89,8

Το DROMOS CONCERT  IN THE PARK, η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου με τεράστια επιτυχία και ρεκόρ προσέλευσης στο VILLAGE shopping and more…

Έλενα Παπαρίζου/ φωτογραφία NDP

Από τις 4 το απόγευμα και για 7 ολόκληρες ώρες, περισσότεροι από 20 κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βρέθηκαν σε μια φαντασμαγορική σκηνή, στη μεγάλη γιορτή  για τα 10 χρόνια ΔΡΟΜΟΣ 89,8 και τα 20 χρόνια VILLAGE shopping and more….

Οι ακροατές του ΔΡΟΜΟΥ 89,8, άρχισαν να συγκεντρώνονται  από νωρίς, περιμένοντας με ανυπομονησία και ενθουσιασμό όλους τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Παράλληλα, στα backstage του DROMOS CONCERT IN THE PARK,  οι κορυφαίοι τραγουδιστές που κατέφθαναν ο ένας μετά τον άλλον, έκαναν δηλώσεις σε όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς που κάλυψαν το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού, ενώ, μέσω live σύνδεσης, έδιναν συνεντεύξεις στη Ράνια Τραγόμαλλου στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού!

Έλενα Παπαρίζου/ φωτογραφία NDP

Σε κάθε εναλλαγή των καλλιτεχνών on stage, το πλήθος παραληρούσε, ενώ ο κεντρικός παρουσιαστής του event Πέτρος Πολυχρονίδης κρατούσε το κέφι στα ύψη!

Τάμτα/ φωτογραφία NDP

Η Μαίρη Αργυριάδου, ο Βασίλης Δρυμούσης, η Μαργαρίτα Λοΐζου, ο Βασίλης Λιάτσος και ο Βασίλης Φορτούνης, παραγωγοί του ΔΡΟΜΟΥ 89,8, έδωσαν το παρών σ’ αυτόν τον ανεπανάληπτο μαραθώνιο μουσικής και διασκέδασης και παρουσίασαν  τα πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής, να ερμηνεύουν live τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και να χαρίζουν μοναδικές στιγμές σε όλους!

Θοδωρής Μαραντίνης/ φωτογραφία NDP


Ήβη Αδάμου, Νίκος Απέργης, Ηλίας Βρεττός, Γιώργος Γιαννιάς, Dee Vibes, Ελευθερία Ελευθερίου,Josephine, Πέτρος Ιακωβίδης, Kings, Μαλού, Νικηφόρος, Οnirama, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Μύρωνας Στρατής, Διονύσης Σχοινάς, Sin Boy, Τάμτα, Θοδωρής Φέρρης, Χρήστος Χολίδης παραβρέθηκαν στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Αθήνας για το φετινό καλοκαίρι, σε μια γιορτή που θα μας μείνει αξέχαστη!

Γιώργος Γιαννιάς/ φωτογραφία NDP

Ακολουθήστε το ΔΡΟΜΟ 89,8 σε Facebook, Instagram και Youtube και δείτε τις μοναδικές εμφανίσεις των αγαπημένων σας καλλιτεχνών, παραλειπόμενα από τη μεγάλη μας συναυλία και backstagemoments!

Ήβη Αδάμου/φωτογραφία NDP

Δείτε όλα όσα έγιναν εδώ: http://www.dromosfm.gr/ola-osa-eginan-sto-dromos-concert-park/

Χρήστος Χολίδης/ φωτογραφία NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top