MasterChef: Ποια είναι η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που όλοι μιλούν για εκείνη

Κατάγεται από τη Νέα Ιωνία του Βόλου

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε στο star.gr λίγο μετά την ήττα της στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής

Από την πρώτη μέρα στις οντισιόν του MasterChef η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έλεγε ότι θα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef!

Το πρώτο πιάτο που έφτιαξε στους κριτές ήταν ένα φιλέτο πάπιας με σάλτσα αμυγδάλου και πουρέ γλυκοπατάτας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μάλιστα, της είχε κάνει παρατήρηση επειδή έπιανε με γυμνά χέρια το κρέας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είχε προτείνει να καταπιεί τον εγωισμό της, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης την είχε επαινέσει για τον πουρέ και μόνο γι’ αυτόν.

Δείτε την πρώτη της οντισιόν:

Η Σπυριδούλα είναι 25 χρόνων, κατάγεται από τη Νέα Ιωνία του Βόλου και είναι Λέων. Μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες, και συγκεκριμένα στο τσιπουράδικο που διατηρούσαν οι γονείς της. Εκεί από μικρή ηλικία ετοίμαζε μεζέδες. Ίσως αυτό έπαιξε ρόλο στον δρόμο που ακολούθησε.
Μπορεί να πέρασε σε σχολή υπολογιστών, ωστόσο η μαγειρική -και για κάποιον λόγο και το επάγγελμα της αεροσυνοδού- τη μάγευε. Γι’ αυτό ανακοίνωσε στους δικούς της ότι θέλει να γίνει σεφ. Σπούδασε επαγγελματίας σεφ και εργάστηκε σε επαγγελματικές κουζίνες. Μετά ήρθε το MasterChef.

Σπυριδούλα στο star.gr: «Είμαι νικήτρια, μόνο το έπαθλο δεν πήρα»

Είναι η παίκτρια που συζητήθηκε πιο πολύ από όλους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Μάλιστα, οι χρήστες στο διαδίκτυο «αγαπούσαν» να τη μισούν. 

Τελικά, η 25χρονη άντεξε τέσσερις μήνες και βγήκε δεύτερη. Η ίδια δήλωσε στο star.gr ότι θεωρεί τον εαυτό της νικήτρια, αφού έφτασε μέχρι το τέλος.

Μέσα στο MasterChef, την είδαμε να κλαίει, να ουρλιάζει, να φωνάζει, να γκρινιάζει, να κατηγορεί, να βλέπει στρατηγικές. Αυτά την έκαναν αντιπαθητική στο κοινό, το οποίο την σχολίαζε αρνητικά στα social media. 

Ο εκνευρισμός της Σπυριδούλας με τον Παντελή: «Μην το συνεχίζεις!»

H ίδια είπε «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Δεν είναι καθόλου ωραίο να βγαίνεις έξω και να βλέπεις ότι υπάρχει όλο αυτό το κακό με το όνομά σου».

Η «Σπυρουλίνα» -ή «Σπύρος» ή «δούλα», όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτες της- δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω, ούτε για τον εαυτό της (αυτοχαρακτηρίστηκε ειλικρινής, εγωίστρια και γκρινιάρα) ούτε για τους συμπαίκτες της, που ουκ ολίγες φορές την προέτρεψαν να πάψει να μιλά γιατί δεν άντεχαν να την ακούν.

Σπυριδούλα από MasterChef: «Δεν είναι ωραίο το κακό γύρω από το όνομά σου!»

Μία από τις πολλές φορές που οι χρήστες του Twitter «οργίασαν» με την Σπυριδούλα ήταν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Silver Award. Τότε, η παίκτρια πήρε όλες της φύτρες pantry προκειμένου να μην βρουν οι συμπαίκτες της για τη δοκιμασία.  

Η μακροχρόνια σχέση της και ο γάμος της με τον Αποστόλη

Η Σπυριδούλα, από την αρχή του MasterChef είχε δηλώσει ότι το καλοκαίρι παντρεύεται και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου. Ο σύντροφος της, ο Αποστόλης, την είχε υπερασπιστεί και είχε εμφανιστεί ενοχλημένος με τα όσα γράφονταν για εκείνη. 

«Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, αυθόρμητος και δίκαιος και  κάποιους ανθρώπους τους πειράζει και για αυτό ακούγονται αυτά τα λόγια», είχε πει μεταξύ άλλων ο σύντροφός της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

H Σπυριδούλα απάντησε για την απουσία του συντρόφου της από τον τελικό!

Βέβαια, στο μεγάλο τελικό ο αρραβωνιαστικός της δεν έδωσε το «παρών» και αυτό σχολιάστηκε ενώ ο φήμες περί χωρισμού «φούντωσαν». 

Ωστόσο, η ίδια απάντησε μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου»: «Ήταν στον τελικό, αλλά δεν ήθελε να είναι μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πίεζα να το κάνει. Ο γάμος ήταν 8 Ιουνίου. Θα αναβληθεί, θα πάει λίγο παραπίσω. Μάλλον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top