Σπυριδούλα από MasterChef: «Δεν είναι ωραίο το κακό γύρω από το όνομά σου!»

«Έχω ζητήσει προσωπικά συγγνώμη στους συμπαίκτες μου…»

Η φιναλίστ του MasterChef, καλεσμένη στους «Κου Κου» απάντησε σε όλη αυτή την αρνητική κριτική που δέχτηκε κατά την παραμονή της στο παιχνίδι.

Μάλιστα, είπε πως παρότι στα social media το κοινό τη «σταύρωσε», δεν είναι λίγοι εκείνοι που στον δρόμο της έλεγαν καλά λόγια για το πόσο αληθινή είναι. «Δεν είναι καθόλου ωραίο να βγαίνεις έξω και να βλέπεις ότι υπάρχει όλο αυτό το κακό με το όνομά σου. Δεν είναι ωραίο. Εγώ πέρασα τόσο ωραία πραγματικά και βγήκα έξω και είπα μας εγώ πως γίνεται να το ζούσα έτσι και να παίρνω αυτό από τον κόσμο; Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά που ο κόσμος μου λέει πως είμαι αυθεντική. Επίσης είναι δύο κόσμοι. Ο κόσμος του δρόμου και ο κόσμος του Ίντερνετ. Υπάρχουν πράγματα τα οποία θα τα ξαναέλεγα διαφορετικά, όχι με αυτόν τον τρόπο και το ύφος. Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά από κάποια παιδιά» είπε. 

H Σπυριδούλα απάντησε για την απουσία του συντρόφου της από τον τελικό!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε και για το περιστατικό με την Εύα που της ζήτησε επιτακτικά να σηκωθεί από το σκαμπό για να καθίσει εκείνη. «Το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου και έπρεπε να καθίσω. Απλά υπήρχε μια κουβέντα πριν με την Εύα και την Ιωάννα για το ποιος θα καθίσει. Επειδή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός πρέπει να κάθονται, για να μην σηκώσω κάποιο από τα παιδιά κι επειδή είχα συζητήσει την Εύα πριν από λίγο, οπότε μου είπε αν θέλω να κάτσω, να σηκωθεί. Εσείς είδατε από την ερώτηση του κυρίου Κουτσόπουλου και μετά που απάντησα ότι θα σηκωθεί η Εύα, όχι τόσο γλυκά όσο τώρα. Απλά φάνηκε υπερβολικά άσχημο κι εγώ όταν το είδα, ήταν πολύ άσχημο» δήλωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top