Πάνος Τόγιας: Ποιον θέλει να δει νικητή του φετινού MasterChef;

Πότε ένιωσε μια... «μαχαιριά» στην καρδιά;

Ίσως ήταν από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις που έχουμε δει στο MasterChef!

MasterChef: Το πρώτο post του Πάνου Τόγια μετά την αποχώρησή του!

Ο λόγος για τον Πάνο Τόγια, ο οποίος παρέδωσε την κονκάρδα του στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο κάνοντάς τον να «λυγίσει»! Ο 23χρονος παίκτης θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, αφού και ο μέντοράς του είχε δηλώσει ότι στο πρόσωπό του είχε βρει τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Ο Πάνος κατάφερε να φθάσει στην τελική τετράδα και όπως εξομολογήθηκε απογοητεύτηκε όταν κατάλαβε ότι είχε έρθει η στιγμή να αποχωρήσει.

«Η αλήθεια είναι πως όταν κατάλαβα ότι έχανα ήταν… μαχαιριά στην καρδιά! Εντάξει συμβιβάστηκα. Υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε έναν διαγωνισμό όπως είναι αυτός. Μετά την τελική εξάδα. Δεν μπήκα για τα λεφτά. Ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση των κριτών και νομίζω το κατάφερα», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης του ζήτησαν να σχολιάσει τη δήλωση που έκανε στους κριτές όταν τον ρώτησαν ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει και εκείνος απάντησε… η Σπυριδούλα!

 «Ο διαγωνισμός έχει την ανατροπή, αλλά είπα για νικήτρια τη Σπυριδούλα γιατί έχει περισσότερη αντοχή. Είναι σταθερή. Εγώ στο σπίτι έκανα παρέα με όλα τα παιδιά, απλά έτυχε να είμαι στο δωμάτιο με τον Σταμάτη, τον Τάσο και τον Χάμπο. Παρέα έκανα με όλους».
Λίγα λεπτά πριν το τέλος της συνέντευξής του ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ασημίνα και έδωσε την εξής απάντηση: «Δε θα παντρευτώ με την Ασημίνα, είμαστε απλά πολύ καλοί φίλοι».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top