MasterChef: Το πρώτο post του Πάνου Τόγια μετά την αποχώρησή του!

''Το μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε...''

Ο Πάνος Τόγιας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ο 23χρονος παίκτης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον στήριξαν όσο διάστημα ήταν στον μαγειρικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Πάνος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef!

«Tο μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas . Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες», έγραψε ο Πάνος Τόγιας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas . Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες. #masterchefgr @masterchefgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Togias (@panostogias) στις

 Δείτε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top