Γεωργίου: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας του σειράς - Θυμίζει «Μπρούσκο»!

«8 λέξεις» που θα μας καθηλώσουν!

Πρώτα το «Μπρούσκο», μετά «Το Τατουάζ» και τώρα οι «8 λέξεις». Ο λόγος για τις τηλεοπτικές σειρές του Ανδρέα Γεωργίου. Οι δύο πρώτες είχαν τεράστια επιτυχία στο ελληνικό, κυπριακό – και όχι μόνο- κοινό και έτσι αναμένεται να συμβεί και στη νέα σειρά του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού.

Η νέα σειρά βασίζεται σε μια παλαιότερη ιδέα για ταινία που είχε η ομάδα του «Τατουάζ», την οποία και τροποποίησαν σε μορφή σειράς. Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube το επίσημο trailer της νέας του δουλειάς.

Όπως παρατηρούμε στο trailer, στη νέα αυτή σειρά θα δούμε ξανά πρόσωπα που βρίσκονταν στις σειρές «Μπρούσκο» και «Τατουάζ», ενώ φυσικά, θα υπάρξουν και νέοι συνεργάτες. Ο Ανδρέας άλλωστε, είναι γνωστός για τη συνεργασία του με νέους ηθοποιούς και την ανάδειξη αυτών μέσω των σειρών του.

Η Κέρκυρα και η Ιταλία είναι τα δύο μέρη, τα οποία επέλεξε ο ίδιος να κάνει τα πρώτα γυρίσματα των «8 λέξεων», ενώ ταυτόχρονα ψάχνει την καινούργια του τηλεοπτική στέγη για να παραδώσει αυτή του τη δουλειά και πιθανότατα έχει κλείσει στον ΣΚΑΙ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top