Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει γιατί δε συνεχίστηκαν οι «Δυο Ξένοι»

Όσα είπε η Αλέξανδρα Παλαιολόγου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Για την άκρως επιτυχημένη σειρά «Δυο Ξένοι» που βλέπαμε στο Mega, μίλησαν η Εβελίνα Παπούλια και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. 

Η «Μαρίνα Κουντουράτου» αναφέρθηκε στην εκπομπή του OPEN «Top Story» μεταξύ άλλων στους λόγους που η σειρά δεν έκανε τρίτο κύκλο, ενώ η «Μίνα» μίλησε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο που έκανε τον τηλεοπτικό της αρραβωνιαστικό.

«Μόνο που διάβαζα το σενάριο, γελούσα από τις ατάκες. Ήμουν σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία. Με τον Αλέξανδρο κάναμε περίπου ένα μήνα πρόβα μέχρι να δέσουμε όλοι μας. Δεν μπορώ να πω ότι μπήκα στη διαδικασία να μιμηθώ την Ελένη Μενεγάκη σε καμία περίπτωση γιατί θα ήταν προσβλητικό. Απλώς μιμήθηκα κάποια πράγματα πολύ έντονα εκείνης της εποχής στο πώς γινόντουσαν οι παρουσιάσεις. Ήταν εξαιρετικό το σενάριο και ήταν για πρώτη φορά ένα σίριαλ, μια κωμωδία, η οποία είχε ταχύτητα, ήταν γρήγορο.

20 χρόνια μετά τους «Δύο Ξένους» τι δήλωσε η Χρυσούλα Διαβάτη

Με ακολουθούσε μετά η επιτυχία της Μαρίνας και όσοι με γνώριζαν δεν μπορούσαν να ταυτίσουν το ρόλο με μένα, σαν Εβελίνα. Με κυνηγούσε η επιτυχία του ρόλου. Μου πρότειναν παρόμοιους ρόλους μετά και δεν τους έκανα. Δεν έγινε ο τρίτος κύκλος γιατί δεν μπορούσαμε να ρυθμιστούμε όλοι μαζί. Εγώ είχα κάνει το παιδί, μετά ήταν ο στρατός του Αλέξανδρου… Έπεσαν πολλά μικρά πράγματα, που ενώ μπήκαμε στη διαδικασία να τα λύσουμε, τελικά μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει», δήλωσε για την επιτυχία της σειράς η Εβελίνα Παπούλια.

«Υπήρχε πολύ πάθος γι’ αυτό που κάναμε, μεγάλη αγάπη. Με τον Νίκο είχαμε εξαιρετική σχέση, ήμασταν φίλοι και εκτός πλατό. Ήταν ένας άνθρωπος στο πλατό πάρα πολύ κλειστός, είχες την αίσθηση ότι δεν μιλιέται πολύ», είπε στην κάμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top