Άλκηστις του MasterChef: «Νιώθω δικαιωμένη!»

Οι παίκτες που δεν μπήκαν στο σπίτι πήγαν Στη Φωλιά των Κου Κου

Η Άλκηστις Αλεξάκη, ο Γιώργος Ορφανός και η Γιάννα Ρέντεση δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο MasterChef!

Οι τρεις σεφ πήγαν καλεσμένοι στη «Φωλιά των Κου Κου» και ανάμεσα σε άλλα σχολίασαν τα όσα είπε ο Ζαχίρ, ο οποίος επιβεβαίωσε κατά κάποιον τρόπο την ύπαρξης κλίκας.

«Φάνηκε πολύ περίεργο που έφτασε ο Ζαχίρ στο σημείο να μιλήσει, αφού είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος. Άρα, είχε βιώσει και αυτός πράγματα», σχολίασε η Γιάννα Ρέντεση. 

«Ο Ζαχίρ μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και στο παρελθόν. Υπήρξε περιστατικό που δεν αναφέρθηκε και αναφέρθηκε αργότερα, τότε με την Σπυριδούλα και το βούτυρο και τον Παντελή με τα μανιτάρια. Δεν ξέρω γιατί επέλεξε εκείνη την στιγμή να το κάνει και να μιλήσει, αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του», πρόσθεσε ο Γιώργος Ορφανός.

Η Άλκηστις Αλεξάκη, που είχε μιλήσει πριν από πολύ καιρό για την ύπαρξη κλίκας, είπε: 

«Από τη μια νιώθω δικαιωμένη και από την άλλη καταλαβαίνω ότι συνεχίζουν οι κόντρες μέσα στο σπίτι. Να, λοιπόν, που βγαίνει κάτι προς τα έξω που δεν το έβγαλα εγώ από το μυαλό μου. Ο Ζαχίρ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δώσει δικαιώματα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, πολύ ήρεμος στο σπίτι μέσα και όταν ξαφνικά βγαίνει ένας άνθρωπος που έκανες παρέα μαζί του και λέει αυτά τα πράγματα που είχα πει και εγώ στο παρελθόν εννοείται ότι νιώθω δικαίωση.»
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top