Tέλος τα «Μεσημεριάτικα» της Τσαβαλιά στο Open μετά από μία εβδομάδα

«Κάποια πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελα»

Δείτε στο video την πρεμιέρα της

«Αντίο» στο Open και στην εκπομπή «Μεσημεριάτικα» είπε η Έλενα Τσαβαλιά μετά από μόλις μία εβδομάδα εκπομπών.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έσπευσε να απαντήσει στις φήμες και να ξεκαθαρίσει πως ο λόγος που έφυγε, ήταν επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε.

Τι έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά στο Ιnstagram της

«Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται...ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @ nakopoulouvaso @ bouloubasisv @ annaziazia, που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!!Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς πουτόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή!» έγραψε στο Instagram η ηθοποιός και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται...ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top