«Έχω μείνει μόνος και αυτό με πονάει αφάνταστα»

Ποιος Έλληνας έκανε αυτή τη δήλωση;

Γιώργος Παρτσαλάκης

Για τη ζωή του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κρήτη μέχρι τα 18 μου» εξομολογήθηκε πως το γεγονός που τον συγκλόνισε ήταν ο χαμός της μαμάς του, όταν εκείνος ήταν 9 ετών. «Όταν έφυγε η μάνα μου στην Αθήνα ήμουν 9 ετών. Ήταν άρρωστη και έπρεπε να πάει να γίνει καλά. Περίμενα κι εγώ ότι θα γυρίσει και ότι θα είναι καλά. Και όταν με φωνάξανε και κατέβηκα να τη δω, την είδα σε ένα φορείο και μετά από 3 μήνες έφυγε. Τεράστιες δυσκολίες. Ήταν ένα σπίτι που έκλεισε. Βάλανε όλοι μαύρα. Ο πατέρας μου άφησε γένια, έγινε ιερέας και ήμουν ένα παιδί 9 ετών που έπρεπε να επιβιώσει», προσθέτοντας:  «Το τραύμα είναι ότι μια γυναίκα καθόρισε τη ζωή, οι γυναίκες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και είχα πάντα την ανάγκη να με φροντίζουν. Κάτι που κάποιες στιγμές επετεύχθη, κάποιες όχι. Το ζητούμενο αυτό συνεχίζει να είναι και θα είναι μέχρι να φύγω».

Μίλησε και για το κεφάλαιο σχέσεις και γυναίκες! «Ήθελα να κάνω οικογένεια πάντα στη ζωή μου. Κατάφερα να το κάνω. Παντρεύτηκα τρεις γυναίκες. Θα μου πεις τι είναι, πουκάμισα; Όχι. Στην εποχή που ζούμε δεν νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει και τρεις χωρισμούς. Απλά δεν πήγαν στην εκκλησία ή το δημαρχείο» είπε.

Όσο για τα παιδιά του; «Ο γιος μου ο μεγάλος έχει κάνει δυο μαγαζιά με μπέργκερ και πάει δόξα τον Θεό καλά. Είναι με την κοπελιά του. Ο μικρός ορκίστηκε στο ναυτικό πριν περίπου ένα μήνα, να υπηρετήσει την πατρίδα. Κατά συνέπεια έχουν φύγει λίγο. Έχω μείνει μόνος και αυτό το πράγμα με πονάει αφάνταστα. Δεν είμαι καθόλου μοναχικός άνθρωπος. Η συντροφιά είναι απαραίτητη και αναγκαία. Τη νιώθω την ανάγκη. Δεν είναι ότι κάνω πρόταση "ελάτε για να μη νιώθω μόνος", προς Θεού. Αλλά λέω μια πραγματικότητα που για μένα δεν είναι καλή», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Τέλος, για το επικείμενο φινάλε του «Τατουάζ», ο Γιώργος Παρτσαλάκης τόνισε: «Κάτι που είναι πολύ πάνω καλό είναι να τελειώνει εκεί και να μένει εκεί. Να μένει μια γλυκιά ανάμνηση ότι ήταν κάτι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top