Elif: Ο Σερντάρ ετοιμάζεται να απαγάγει την Τουγτσέ!

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ τη Δευτέρα στις 17:40

Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον άντρα, που σκότωσε τον Οσμάν να φεύγει. Καλεί την αστυνομία ανώνυμα. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον Βεϊσέλ να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Ο Βεϊσέλ συναντάει εκεί την κόρη του και της λέει τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντας της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις.

Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ αν χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει να κανονίζει να συναντηθεί με κάποιον. Ο Ερκούτ είναι χαρούμενος επειδή θα συναντηθεί με τη Ζεϊνέπ και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να την έχει δική του.

Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα.

Ο Σερντάρ πηγαίνει τη μικρή σπίτι του και έχει κανονίσει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Αφήνει την Τουγτσέ μόνη της στο σπίτι για να κανονίσει τα διαβατήρια. Η Αρζού ρωτάει τη Σεχέρ αν η Τουγτσέ μπήκε στο σχολικό και εκείνη της απαντάει θετικά.

Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως θέλει να μιλήσει στον Σελίμ αλλά ο Κενάν της λέει πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουν μόνο του για λίγο διάστημα. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Άισεγκιούλ.

Η Τουλάι τελειώνει τις δουλειές της και ενώ είναι έτοιμη να συνοδεύσει τη Μελέκ στο σπίτι της Φεριντέ, έρχεται ο Βεϊσέλ. Η Τουλάι τον ρωτάει που πέρασε την προηγούμενη βραδιά και εκείνος δεν της απαντάει. Η Τουλάι χάνει την εμπιστοσύνη της στον Βεϊσέλ κάθε μέρα και περισσότερο. Ο Βεϊσέλ δεν αντέχει άλλο και λέει στην Τουλάι τι έγινε την προηγούμενη νύχτα με τον Οσμάν.

Η Τουλάι απολογείται επειδή αμφέβαλε για εκείνον. Αν και δεν θέλει να αφήσει τον Βεϊσέλ μόνο του, κρατάει την υπόσχεση της στη Μελέκ και την πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να το φέρει τον Βεϊσελ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top