Παντελής Καναράκης: Η απάντησή του στη Σοφία Μουτίδου 

Για την αντικατάσταση στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Είναι αυτός που έκανε την πολυσυζητημένη αντικατάσταση της Σοφίας Μουτίδου στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στον ρόλο της μοιρολογίστρας

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός κωμικός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Τι Λέει;» του Alpha και φυσικά αναφέρθηκε σε αυτή την αντικατάσταση. 

«Εγώ πήγα να κάνω το ρόλο της μοιρολογίστρας με την ψυχή στην Κούλουρη, δεν ξέρω, εφόσον το είπε η Σοφία, ισχύουν αυτά που είπε η Σοφία και δεν θα αμφισβητήσω, δεν θα σχολιάσω, δεν θα επικυρώνω δηλώσεις συναδέλφων. Εκείνο που ξέρω είναι ότι σε αυτό το έργο κάποιοι έχουμε κάνει διάφορους ρόλους, δηλαδή η Άννα Παναγιωτοπούλου τη μια ήταν η κόρη την άλλη έκανε την οικονόμο, η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου τη μία ήταν δημοσιογράφος, την άλλη έκανε και τη μία και την άλλη κόρη. Ο Ρήγας με τις αντικαταστάσεις το έχει πάρα πολύ» είπε ο Παντελής Καναράκης, ενώ δεν θέλησε να δώσει τροφή για περαιτέρω σχόλια όταν η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε: «Άκουσες αυτό που είπε η Σοφία ότι είναι γελοία η φράση ότι κάποιος αποχωρεί από μια παράσταση λόγω κούρασης και φόρτου εργασίας», κάτι που είχε αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του για τους λόγους αυτής της αντικατάστασης.

Μενεγάκη-Συνατσάκη: Έχασαν χιλιάδες followers στο Instagram!

«Δεν το άκουσα. Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά είμαι κουμπάρος της, την έχω παντρέψει. Την Σοφία την είχαμε παντρέψει πέντε άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ο Ρήγας που παίζαμε μαζί στους «Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη». Ό,τι είπε η Σοφία, ισχύει. Τι να σου πω. Δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ γιατί το είπε εκείνο ή το είπε το άλλο. Αφού είπε αυτή τους λόγους που αποχώρησε, τους ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα», είπε ο Παντελής Καναράκης σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top