Μενεγάκη-Συνατσάκη: Έχασαν χιλιάδες followers στο Instagram!

Δείτε πώς αντέδρασαν

Το Instagram τις τελευταίες ώρες έχει διαγράψει πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς με αποτέλεσμα οι γνωστοί influencers να χάσουν χιλιάδες followers!

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει τι συνέβη και το σχολίασε στην εκπομπή της.

Ο ειδικός επί του θέματος, Παναγιώτης Χατζηδάκης της έλυσε όλες τις απορίες της. Ο Παναγιώτης της είπε: «Έχει γίνει το εξής. Είχε κάνει μία ανακοίνωση το instagram ότι θα «κατεβάσει» όλα τα fake account, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που αγοράζουν χρήστες…»! Εκεί στάθηκε η Ελένη και του είπε: «Γιατί να αγοράσουν followers; Δηλαδή ο κάθε πελάτης δεν ξέρει τη δυναμική του καθενός μας; Το πρωί το account μου είχε 989.000, ενώ εμένα και στο κινητό και στο i pad έδειχνε ένα εκατομμύριο…»! 

Το ίδιο σχολίασε και η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram! Όπως η ίδια η παρουσιάστρια ανέφερε, δεν γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη, όμως το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί μόνο δικό της πρόβλημα, αφού πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Η Μαίρη τα τελευταία χρόνια ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα social media και ειδικότερα με το Youtube, καθώς η παραγωγή περιεχομένου αποτελεί ένα από τα βασικά επαγγέλματά της. 

Την αποκάλυψη του συμβάντος έκανε η ίδια η influencer μέσα από τις Ιστορίες του Instagram.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top