Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτει: Υπάρχει ειδύλλιο στο MasterChef;

Τι είπε καλεσμένος "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Λίγες ώρες πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα το επεισόδιο της Τρίτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρασε το... κατώφλι από το πλατό της πρωινής εκπομπής του STAR "Στη Φωλιά των ΚουΚου".

Ο κριτής του MasterChef μίλησε για το πρώτο επεισόδιο της τελικής 21δας του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής και μάλιστα μετά από παρότρυνση του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου έκρινε τους επτά παίκτες της ομάδας του.

Όμως, όταν έφτασε η σειρά του Πάνου Τόγια, ο chef δε μίλησε μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για τις... κατακτήσεις τους.

«Η Ασημίνα εκδηλώθηκε» του είπε η Κατερίνα Καραβάτου, σε μια προσπάθεια να εκμαιεύσουν αν υπάρχει ή όχι φλερτ με τη συμπαίκτριά του Ασημίνα Ουστάλλι.

Η απάντηση, βέβαια, που πήραν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ήταν γενική, μιας και τους είπε: «Το ακούω ότι ο Πάνος έχει κατακτήσεις. Και οι φίλες μου, μού το λένε πάρα πολύ. Για τα εσωτερικά του σπιτιού δεν ξέρω. Δεν τα παρακολουθώ».

Εννοείται ότι μίλησε και για τους άλλους παίκτες του: τον Χρήστο, τη Σπυριδούλα, τον Μανώλη, τον Γιώργο, τον Θάνο και τον Ζαχίρ. Ειδικά για τον τελευταίο που είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του νέου κύκλου μιας κι ήδη από την audition του είχε συγκινήσει κοινό και κριτές, σχολίασε: «ένιωσα πάρα πολύ υπερήφανος που μέσα από την εκπομπή, δώσαμε τη δυνατότητα σε έναν άνθρωπο μέσα σε 17 πεντακάθαρα, τηλεοπτικά λεπτά χωρίς καμία παρέμβαση, να πει την ιστορία του που εκφράζει χιλιάδες ανθρώπους. Το μεγάλο κέρδος με τον Ζαχίρ είναι ότι ο Ζαχίρ κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια και χαμογελάει, ό,τι έκανε και πέρυσι ο Σελίμ. Οπότε για μένα αν έχουμε στη ζυγαριά ένα πιάτο μουσακά και το χαμόγελό του, θα πάρω το χαμόγελο του Ζαχίρ».

Όσο για τον Χρήστο Μπάρκας, τον γνωστό και ως "κρατς"; «Ο Χρήστος μαγειρικά, από αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι πολύ καλύτερος από αυτό που αρχικά είχαμε διακρίνει. Και σαν άνθρωπος είναι ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα που έχω δει ποτέ. Έχει τόση αθωότητα, σε επίπεδο παρεξήγησης. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και μαγειρικά. Θα το δείτε και στη διάρκεια των επεισοδίων, είναι καλύτερος από αυτό που μέχρι τώρα έχει δείξει. Είναι ντροπαλός και πολύ όμορφος» είπε.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top